Skitsnack

Det är fortfarande tropisk hetta ute, 34 grader i solen! Vet att man inte bör klaga för imorgon är det över och det vill jag inte heller men jag mår inte fysiskt bra i denna hetta. Och det här med aptiten har inte blivit bättre det heller. Skulle köpa hem fika igår eftersom jag inte orkar baka i denna värmen. Stod och kollade på diverse butterkakor och bullar och illamåendet kom över mig. Fick hålla tillbaka för att inte kräkas. Det är verkligen inte likt mig! Jag älskar ju fika. Igår fick jag i mig mat, men det är bara vissa maträtter som går ner och mindre än annars såklart. Ställde mig på vågen imorse och jag har gått ner fyra kilo tack vare det här, varav två bara sista veckan. Det här är ju bra, jag behöver tappa så mycket jag bara kan men jag skulle vilja ha lite mer aptit tillbaka.

Annars ser det ut att bli en bra dag idag. Tyvärr är Alice mage åt h-vete. Har gett henne två resulax men hon får fortfarande inte ut nåt. Däremot har hon kräkts lite istället när hon klämt. Min lilla snäcka, som vi försöker att få ordning på den där lilla magen. Lactulos och fibrer, bara att fortsätta för periodvis fungerar det riktigt bra.

Idag har jag bett Kim att köpa hem kinamat (om det inte är stängt) och även en tårta från ejes. Jag hoppas verkligen att jag har aptit ikväll för det här vill jag inte missa haha. Och idag jobbar Kim sin sista dag. Underbart att få ha honom hemma hela dagarna, underbara man! Imorse tog han upp lillan innan han åkte till jobbet. Hon låg i sin säng och pratade och han kan inte hålla sig när han hör henne. Han är tokig i henne och hon i honom. Hon är verkligen pappas flicka. Felix var alltid så mammig och Alice är pappig.

Nu tror jag Alice har lyckats med dagens uppdrag. Ha en bra helg nu!


Kommentarer
Postat av: Tina

Gratulerar gratulerar på din dag vännen! Hoppas att du får i dig lite god mat sen ikväll. Ejes tårta går inte av för hackor!(Inte kinans mat heller för den delen).



Lite orolig blir jag allt för dig när det gäller aptiten. Du ser väl till att du dricker ordentligt och får i dig salt? Annars kommer du må ännu sämre gummis.



Vad härligt att Kimpa har semester nu!

Jag förstår att han inte kan låta bli lilla pallan när hon ligger och pladdrar <3 Hon är oemotståndlig!

Ja, det är ni allihopa =)



Ha en riktigt skön födelsedag nu vännen! Grattis igen! Jag hoppas vi hörs ikväll. Stor kram <3

2009-07-03 @ 11:59:53
Postat av: Tezz

GRATTIS.

Hoppas du fick i dig lite mat å tårta idag.

2009-07-03 @ 21:43:39
Postat av: maria blomqvist

Grattis en dag sent vännen..... var så trött i går så jag glömde bort allt tror ja... Hoppas du hade en bra dag... Många kramar från oss alla....

2009-07-04 @ 09:49:26
Postat av: Jeanette

GRATTIS....

2009-07-04 @ 22:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0