Shakin and breakin

It´s shaking and breaking som min kompis just uttryckte sig på msn. Dagarna kommer och dagarna går. Sen sist så har jag skrivit tenta, lunchat med en kompis, tagit hand om barn och tittat på Greys med andra ord en typisk dag för mig! Tentan gick rätt bra men jag kan inte garantera att jag satte den men jag hoppas det. Annars är det rätt lugnt här hemma, fullt med barn som vanligt, barn med krav dessutom! De ska ha mellis och middag i tid och otid tur för dom att dom är så söta som dom är! De kommer billigt undan på det viset.


Idag har jag pluggat och pratat i telefon och fixat med Göteborgsresan i helgen. Kim har velat fram och tillbaka om han ska med eller inte. Ena sekunden ska han med för att i nästa stanna hemma med pallan och iså fall hade jag och Felix tagit tåget ner på fredag. Nu har vi förhoppningsvis bestämt oss för att åka hela familjen. Och vi åker ner redan på fredag efter att Kim har slutat jobbet. Vi kommer att gå på universeum och stan på lördag och på söndag blir det Liseberg för hela slanten. Då kommer våra kompisar dit med sina barn och så ska vi umgås och åka karusell hela dagen lång. Det ska bli underbart! Jag älskar att åka bort. Vi kommer att spendera en del tid med brorsan, det är inte varje dag man kan göra det och sen ska vi även träffa min faster och se hur hon bor. Ja det ska bli roligt som sagt.

Annars skriver jag fortfarande på en del uppgifter som ska in men annars är det lugnt. Nu ska jag plugga lite innan det är dags att hämta de små terroristerna på dagis!

Glömde att skriva en sak. Var just inne på FB och alla deras jävla tester de har. Det är ju inte klokt! Vissa av dom är ju roliga men idag hade en tjej lagt till mig och hon hade gjort två sjuka test. Namnen på testen var: Vilket djur skulle du kunna tänka dig att antasta/ha sex med. Hon fick svaret: Du är helt klart en Dog Fucker. Dogy style? jo det är precis din ställning och helst med en stor stadig pittbull! Ett annat test hon tog hette Hur fittans bra är du på att baka moderkaka? Med svaret satans våldtagare pittjävel. Vad blir det?? Vem lägger ens ner sig för att göra såna knäppa test och vem är dum nog att svara på dom? Det har jag iof svaret på. Att folk inte har bättre saker för sig! Skrämmande!!


Kommentarer
Postat av: Tina

Vidrigt, osmakligt, oetiskt...jag kan rabbla på, när det gäller facebooks tester.



Men kul med resan till Göteborg!! Jag ska tänka på er hela söndagen när ni åker en massa karuseller!



Kram!

2009-06-09 @ 18:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0