Helgen i bilder

Nu var det ett tag sen jag skrev nåt härinne. Försökte två ggr igår men det gick inte att uppdatera eftersom de höll på med något underhåll på blogg.se och allt jag skrev försvann så jag lessnade. Men jag ska dra det i korta drag. Vi åkte till Göteborg på fredagkväll och var framme hos brorsan runt niotiden. Vi lade barnen och såg sen på film med Magnus och P. På lördagen åkte vi till min faster och hälsade på. Hon bodde otroligt vackert! Och hade en supersöt liten valp.


Fasters granne


En rolig gunga hade hon oxå!




Alice ute och går


Lilla Myntha!

Sen drog vi till Universeum och kollade in hajarna och alla experimentrum, jätteskoj. Kim och brorsan blev som barn igen och provade på allt som fanns. Väldigt roligt faltiskt!


















Felix hade som uppdrag att gå runt och ta kort i lägenheten och det blev en del detaljbilder om man säger så


Här är en till........

På söndagen drog vi ner till Liseberg och mötte upp våra kompisar som åkt hit







Liseberg var superkul! Eftersom vi klämde in oss i en stock på flumriden så blev vi rejält blöta och alla skrattade åt oss när vi kom ut och vi fick köpa nya kläder åt Felix eftersom han fick en hel våg över sig. Jag och Kimpa tog en tur i Balder oxå, sånt hör till!

I tisdags åkte vi hem till Alex och gullade med kissbebisarna




3 av 4


Alla ungar låg och diade och då kom pappan och började tvätta alla barn och mamman, sött!

Annars är det lugnt här hemma. Sitter och läser olika Vänerrapporter inför resan på måndag. På tal om den så har jag inget hört. Har både mailat och ringt de ansvariga men inget svar. Är inte dåligt? Vi ska åka på måndag och jag vet ingenting om något. Vad ska ha med sig och så där? Kan ju vara bra att veta!

På midsommar ska vi hem till svärfar och äta mat och sen kommer brorsan och P hit och hälsar på så vi ska väl umgås med dom en del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0