Virus och The king of pop

Nu är jag hemma igen. Kommer snart en längre rapport om hur jag har haft det. Har inte riktigt tid nu och har inte heller npgra kort i min dator så jag fixar det senare. Jag har nämnligen fått virus i min dator. Kim fick bort det tillsist men den fick ju installeras om så alla kort och allt är borta. Finns på skiva och ska läggas in snart så då återkommer jag med bilder och info om resan. Kan iaf säga att jag haft det oförskämt bra! Den här kursen borde alla läsa. Känns som om jag har varit på semester i fyra dagar. Saknade barnen och Kim men förövrigt underbart! Livet är härligt!

Nu ska jag gå och njuta av mina barn en stund. Kim är och hämtar ett kylskåp eftersom vårat ballar ur när det är för varmt och vi ska storhandla idag men det gör vi inte förrens vi fått hit ett nytt kylskåp. Just nu är det 12-13 grader i vårat, inte så bra.

Michael Jackson har trillat av pinnen oxå! Lite oväntat så där, bara dagar innan han skulle ut på sista turnén. Han var väldigt begåvad och har gjort mycket bra musik. Men jag skiljer på hans musik och han som person. Jag är fortfarande övertygad om att den mannen inte var frisk, en störd man som min kompis just uttryckte det. En frisk man kan inte vilja se ut som han gjorde. han var en vacker mörk man som blev en vit man som såg ut som en blandning mellan en kvinna och en clown. Han såg rent av förskräcklig ut. Ja det är mycket tragiskt det hela. Och tre barn har förlorat sin pappa och det är ju självklart fruktansvärt.

Nu ska jag förbereda mig. Vi ska dra til Siverts sen när Kim kommer tillbaka. Dom har utförsäljning och det kommer inte att finnas nåt kvar knappt men jag vill dit och scouta ändå.

Kommentarer
Postat av: jea

frisk var han inte, allt han har varit med om visade han med destruktiva medel som plastik operation, han kanske ville bli någon annan, jag tror att han ville må bra i själen, men inte lyckades rest i peace....

ska bli kul att se bilderna, din mamma sa att du hade haft det bra :-)

kramar på dig

2009-06-29 @ 09:22:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0