Frittata på mig

Idag struntade jag i att åka till skolan. Jag behövde vara hemma och jobba lite. Vi ska redovisa ett grupparbete imorgon, om man nu kan kalla det för grupparbete vill säga. Vi satt tillsammans och pratade under en rast sen fick var och en av oss åka hem och jobba själv. Den delen jag har gjort är mer än en tredjedel av arbetet om man säger så. Börjar tröttna på att sånt här aldrig kan funka. Som nu, jag ska skriva ett schema till dagis men kan inte skriva det förrens jag vet hur vi ska jobba ihop till veckan *suck*. Och det ska vara inne senast imorgon. Hur som helst så har jag förberett två redovisningar idag, men han inte hunnit lälsa någonting. Tog även en långpromenad med Alex, det behövdes.

Är ganska skönt här hemma om kvällarna när Kim lagar mat, jag står bara brevid och hejar på. Idag lagade han en jättegod frittata med spenat och fetaost samt sallad till, me like! Fick ett supersött regnställ med Pippi på i posten idag, har beställt på nätet. Skulle kunna handla hur mycket som helst. Men det är inte alltid det blir rätt. Som nu sist när jag betalade det jag köpt från LinusoLotta, det visade sig att jag betalat en räkning 2 ggr (jag en och svärmor en) istället för att betala en annan faktura därifån som jag nu fått påminnelse på. Ska fixa till det, men har haft svårt att få tag på dom.

Nu ska jag fortsätta att förbereda här hemma. Imorgon är det två redovisningar, sen åker jag hem och träffar Mia och sen till läkaren med Felix. Sen helg!!

Trevlig helg på er!


Kommentarer
Postat av: Jeanette

2009-03-12 @ 20:12:45
Postat av: Jeanette

som vanligt så krånglar det när jag ska skriva här.

hoppas det gick bra på besöket med Felix.

många kramar

2009-03-12 @ 20:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0