Qualitytime med Linda och Bono (från 20050731)

Vart börjar man? Har haft två riktigt bra dagar. Började i fredags när jag åkte ner till Örebro för att med Linda åka vidare till Göteborg. Vi åkte tåg och hade ingen sittplats först satt vi i en trappa och sen fick vi ett bord i bistron där vi satt med en man som var mästare i schack och som skrev i DN varje vecka, nästan kändis ju haha. Kul att åka tåg, men varmt som fan.

När vi kom fram så gick vi och käkade god mat. Sen var det dags att traska iväg till Ullevi, där satt vi ett par timmar och lyssnade på förbanden. Klockan 21.30 ca så kom U2 ut på scenen, vad kan jag säga? Mäktigt as hell! Konserten var underbar. När dom skulle spela One så bad Bono alla att ta fram sina telefoner eller annats om lös sen sjöng alla med. Det var underbart. Många låtar var bra, in the name of love, But I still havn´t found what i´m looking for. Vilken röst! Vilken man! Sen tog han upp en tjej ur publiken som han dansade med, ett minne hon lär bära med sitt resten av livet. WOW!

Sov hos min kära faster, sov jättegott gjorde vi. Strax innan vi somnade skrattade jag så att jag nästan grät. Jag tror att Linda är roligast i hela världen det säger jag bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0