Ryggskott

Jag har fått ryggskott! I går trodde jag bara att det var en sträckning men idag är det minst tio gånger värre än igår. Att sitta funkar okej men att gå och röra sig är riktigt svårt. När jag sover kan jag bara ligga på en sida annars gör det ont. Så det var en pärs att komma i tid till dagis imorse. Att bära Alice var inte det lättaste. Felix sa att jag inte skulle bära på henne men vissa lyft var oundvikliga som ur sängen, på skötbordet och upp i matstolen. När jag kom till dagis så bad jag snälla fröken H om hjälp att bära ur Alice ur vagnen och uppför trappan som finns där. Jag har läst på lite och det står att man ska röra sig när man har ryggskott. Inte så lätt när jag är hemma för att läsa böcker. Som tur är så kommer Kim hem tidigare idag, han är i Karlstad och köper 20 kg kattmat just nu. För att plocka disk och tvätt är uteslutet känner jag och så kan han hämta barnen med, så slipper jag. Vad gjorde jag utan honom? Han är min klippa ♥

Kim började möblera om i vardagsrummet igår och Felix blev helt uppspelt. Han började gå och möblera om överallt där han kunde. Han flyttade på mitt smink och på leksaker, toapapper ja allt han kunde förflytta. Sen fick han en hylla i sitt rum för allt lego. Sen fick han även upp sin spelare där så han kan sätta på musik och skivor från sängen. Han var så nöjd så. Och nu kan Alice komma in i rummet utan att man måste plocka undan allt först.





Puss!

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Aj, aj, aj Jag vill inte byta med dig. Stackare....

2009-03-16 @ 21:41:41
URL: http://familjenbruce.blogg.se/
Postat av: Sara

Å stackars dig, krya på dig!!!

2009-03-17 @ 10:48:25
Postat av: Anonym

Ush, det låter inte bra det där med ryggen. Och har man massor som ska göras (skola och hemma) så blir det inte bättre av det. Din stackare. Hoppas det går över snart och inte kommer tillbaka.

Vad duktig han är. Och smarta lösningar är han bra på att finna. Kan tänka mig att Felix är nöjd?

Krya på dig. Kram!

2009-03-17 @ 12:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0