Tentaplugg och sconesbak

I morse när jag vaknade var jag så trött så jag snoozade om av misstag, det var tänkt att jag bara skulle vakna till men jag somnade om. Eftersom vi inte gjort smörgåsar dagen innan så var det bråttom. Fick upp Kim ur sängen tidigare än vanligt så det löste sig. Längtade in till bussen så jag kunde få slumra till en stund. Kom fram till skolan alldeles för snabbt. Eftersom jag inte gjorde några smörgåsar åt mig själv så skulle jag köpa frukost i gläntan, men då funkade inte kortet. Men snäll som hon i kassan är (en riktig ängel faktiskt) så lät hon mig komma och betala senare. Hon känner ju igen mig och vet att jag är där ofta, så jag fick min frukost. Kände mig inte ens trött på lektionen och jag tror jag vet vad det beror på.

Träffade en gammal kurator på skolan idag eftersom gymnasieskolor från Kristinehamn var där på besök försökte prata med henne men min pratglada klasskamrat tog över :) Åkte hem till bibblan och lånade en massa böcker istället och sen hem och lagade mat, lade barn och nu har jag precis bakat scones. Hade knappt nåt bröd hemma. Ska nog börja använda bakmaskinen igen, det är synd att den bara står där. Man kan ju faktiskt baka rikltigt gott bröd i den.

Imorgon är jag hemma med barnen. Känns skönt att slippa släpa iväg dom till dagis. Men jag skulle ha behövt ha dom där så jag kunde få lite läst men de får vara hemma med mig. Felix är nöjd över detta beslut och sugen på scones till frukosten imorgon. Vi kanske ska hitta på nåt med Alex och barnen med, vi får se vad det blir. Alice hade busat på dagis idag, stojat som bara den och varit på strålande humör och pratat hela dagen. Ni skulle ha sett henne igår då babblande hon som bara den, hon kommer bli som mor och bror sin.





Här är böckerna jag ska läsa inför tentan. Högen till vänster har jag ICKE läst och den till höger har jag läst, så jag har en del att göra. Funderar på att skjuta upp den andra tentan, alltså mattetentan. Den går en vecka innan den här tentan i svenska. Känner att det kan bli tufft med två tentor på en vecka. Och matten går sen i april, maj och augusti oxå. Har inte bestämt mig än men det lutar ditåt.

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Nu ska jag skriva mitt examensarbete på samma gång som jag läser den här andra mattekursen. Examensarbetet ska vara färdigt för opponering den 18 maj. Fy f-n, men det måste gå. Det finns inga andra alternativ:(

2009-03-05 @ 22:22:14
URL: http://familjenbruce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0