Egoism och läkarbesök

Idag var det redovisning på schemat, eller snarare redovisningar! Själv genomförde jag två stycken, den ena gick okej den andra mindre bra eftersom jag inte riktigt visste vad jag skulle säga. Var dåligt förberedd kan man säga. Kanske blir så när det är en gruppuppgift som alla gör sjävla hemma eller inte gör alls. Den var inte obligatorisk och inte betygsgrundande och det kan ju oxå vara en bidragande orsak till att man inte var så seriös. Vi hann inte med alla redovisningar utan två stycken får redovisa på nästa pass som förövrigt är det sista passet. Nästa vecka är det redovisning på fredag och sen veckan efter är det tenta sen är kursen slut. Hur som haver anledningen till att inte alla hann klart idag var för att en tjej hade meddelat via en kompis att hon skulle komma efter rasten och eftersom hon ingick i en av de första grupperna så fick redovisningarna skjutas upp. Vi hade två böcker som skulle redovisas och sa att vi kunde ju börja med den andra men läraren hade tänkt sig så här och så fick det bli. Till saken hör att den här tjejen inte dök upp! Inte under hela passet. Så hennes grupp fick redovisa utan henne och hela klassen hade väntat i onödan och två grupper hann inte ens med att redovisa. Hela klassen var upprörda över det här, eller snarare irriterade. Men jag är inte ett dugg förvånad om man säger så. Kan tillägga att den här tjejen är samma tjej som var med i min förra mattegrupp hon som aldrig dök upp på studiegruppsträffarna och som alltid kom med ursäkter. Så jävla dåligt och egoistiskt gjort.

Efter skolan åkte jag hem och träffade en traderaköpare på stationen. Erbjöd mig att träffa henne när jag efter vunnen auktion såg att vi bodde i samma stad. Då slapp hon frakten och jag slapp springa in på posten. Fick tom dricks av denna snälla kvinna. Det roliga var att J i min klass umgicks med henne och följde med mig och hälsade, det är en liten stad man bor i. Sen kom Mia, Nellie och Tobbe med hundar och mötte upp mig och vi gick och tog en lunch jag och Mia. Var så himla trevligt. Jag får så dåligt samvete! Jag måste bli bättre på att höra av mig till henne. Men nu ska det bli ändring på det, nu ska vi ses oftare lilla rara du! Sen kom Kim och Felix och hämtade mig och så åkte vi till läkaren med Felix. Han skötte sig exemplariskt och fick en chokladrulle efteråt för att han var så duktig. Som vi misstänkte så blir det operation. Min lilla plutt ska sövas, bli sydd och få ligga på uppvaket. Kommer ju såklart att gå bra men ändå. Jag är snart 28 år och har aldrig blivit sövd. Man önskar ju att man kunde skydda dom från allt sånt där.

Annars är det numera helg för mig och jag ska försöka läsa lite böcker i helgen eftersom tentan närmar sig med stormsteg. Ska börja redan ikväll. Planerna för morgondagen är att städa huset. Är rejält skitigt här nu, hinner liksom inte med att städa om dagarna. Plockar disk och tvätt men det är oxå allt. Så städa blir det, annars inga helgplaner än så länge.

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Störda klasskamrater du har. Sånna finns nog överallt kan jag tänka mig. I skola, på jobb och överallt. Själv HATAR jag redovisningar. I alla fall muntliga.

Du ska se att det går jätte bra när lill-killen ska in på sjukan. Kommer han ligga över?

2009-03-13 @ 08:00:04
URL: http://bernadine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0