Promenad, bio, trädfällning och diverse annat

Nu är helgen snart till ända. Att det alltid ska gå så fort! Hinner inte med allt jag vill hinna med. Igår var Kimpa och svärfar hemma hos mamma och sågade ner hennes stora gran. Det gick bra, proffs som han är på det där svärfar, men mamma hade nog varit lite nervös innan. Granen var hög som bara den så jag kan till viss del förstå hennes oro men trots det fick jag mig ett gott skratt när Kim kom hem och berättade händelseförloppet. På eftermiddagen drog jag, Kim och Felix iväg och veckohandlade sen stannade jag kvar i stan och gick på bio med Tina. Jag behöver inte ens berätta vilken film jag såg va? Känns så självklart numera när folk ska på bio att det är just Män som hatar kvinnor som man ska se. Och ja jag tyckte jättemycket om den. Den var väldigt bra, så den rekomenderar jag er alla att se. Och Micke Nyqvist alltså, han är väl en pärla ändå! Tycker han är bra på alla sätt och vis och snygg är han oxå! Efter bion tog jag mig en promenad ut till Drevsta innan jag åkte hem. På kvällen blev det mys med Kim och Felix och sen melodifestivalen för mig själv. Tyckte det var långdraget att se alla låtar flera gånger, så bra är dom ju inte om man säger så. Röstade dock några gånger, på Rigo och Sarah. Snälla snälla växte hos mig faktiskt, men hon är ju bra speciell ändå. Annars är inte låtarna i min smak. Hatar sån där pop som EMD, Alcazar mfl framför. Har riktigt svårt för sån musik.

Idag åkte Kim för att ta reda på det dom sågade ner igår. Han fick ta med sig Felix eftersom jag och Alex skulle ut och gå. Jag tog Alice i kärran och gick iväg. Och vad underbart skönt det var ändå. Är härligt att röra på sig och vi hann skvallra om diverse så jag är mer än nöjd. Det enda tråkiga är att vi inte kan göra det här oftare. Men nu när det går mot vår så blir det lättare eftersom det är ljusare längre på kvällarna.

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa. Hon lagar mat till oss idag. Alice sover och när maten är klar ska jag väcka på henne och så ska vi bege oss bortöver. Ringde till mamma och hon var i affären så det var Felix som svarade (det gör han aldrig hemma) och han frågade vem är det? Och alltså va pluttig han låter i telefon. Låter som att han vore tre år eller nåt. Ville bara hoppa in i telefonen och krama honom. Finns inget bättre än mina barn (för mig alltså). Underbara små liv, mammas stoltheter! Alice är det full fart på numera. Hon klättrar och fixar och babblar dagarna långa. Enda gången på dagen då det är lugnt är när hon sover ♥

Ska eventuellt åka och hälsa på Kims kusin med familj idag om vi hinner. Vore riktigt trevligt såklart, men Kim måste hinna klart med det han gör först. Mamma har påtalat för mig flera gånger på telefon hur arbetssam han är. Det där vet jag ju redan. Han är helt otrolig och det säger jag inte för att skryta över honom, men han är det alltså. Så arbetssam, så duktig han gör allt så jälva bra oxå. Allt han gör gör han till 100%, att slarva finns inte på kartan. Du är så jäkla bra älskling, du är den bästa som finns! Är stolt och oerhört glad över att det är du som är pappa till mina barn. Bättre kunde dom inte ha det, inte jag heller för den delen puss!

Nu ska jag göra mig iordning, känner på mig att mamma plingar snart. Hoppas ni alla haft en bra helg!


Kommentarer
Postat av: Sara

Ja stackars Jimmy. De sitter just nu i parkeringshuset vid globen o väntar på att kunna ta sig därifrån. Han hade tydligen fått magsjukan eller nåt, sångaren. Det är nog två besvikna killar som sitter där nu iaf=( han var så förväntansfull förut..



Jag skulle gärna vilja se den där filmen du var på! Hoppas jag kommer iväg snart.

Nu ska jag jobba lite=) idag läser jag nyheter i Skaraborgs allehanda.

2009-03-08 @ 21:04:35
Postat av: Kamilla

Jag har nåt till dig....

2009-03-09 @ 10:11:32
URL: http://familjenbruce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0