Helvetes jävla skit!

Nu gråter jag snart! Allt har gått emot mig idag! Jag vill bara försvinna från jordens yta för ett tag. Jag är ju i skolan för att ha opponering på uppsatserna. Skickade min färdiga uppsats till alla i min grupp. Trodde jag, det visade sig nu när jag kom till skolan att jag skickat min ofärdiga uppsats till allihop. En uppsats utan vare sig innehållsförteckning, källförteckning, med fel frågeformulering eftersom jag ändrade den i slutet. Ja den är inte klar den jag skickat ser jag. Jag har markerat citat och referat med olika färger allt för att jag skulle sätta in det i fotnoter när jag hittat alla böcker. Jag känner mig så jävla värdelös. Jag har en hyffsat bra färdig uppsats där hemma men nu ska jag sitta på en opponering med en ofärdig. Anledning till att det blev så här var för att jag skickade den till S som skulle hjälpa mig att fixa ett blockcitat sen skickade hon tillbaka den och då blev den sparad på två ställen. JÄVLA SKIT rent ut sagt. Jag får förklara mig sen på opponeringen och så får T som ska opponera på mig prata om texten i allmänhet.

Hela dagen har gått emot mig som sagt. Skulle ta ut pengar när jag kom till skolan för att kunna fylla på mitt kopieringskort och skriva ut uppsatserna, då är automaten avstängd. Väl inne i biblioteket så går det inte att skriva ut för skrivaren funkar inte. När jag väl får ut arbetena efter en timme så inser jag att jag skickat fel uppsats.

Fan! men det kan bara bli bättre. Men just nu vill jag bara grina! och jag fick Kim att gå till jobbet idag hade han varit hemma hade han kunnat skicka den riktiga uppsatsen till mig så jag kunde visa upp den på opponeringen för att visa att jag faktiskt har en som är färdig. SKIT!

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Nej, det är inte sant? Fyy vad hemskt, jag lider verkligen med dig:( Jag ska opponera på måndag och jag är såååå nervös.

2009-05-28 @ 22:30:52
URL: http://familjenbruce.blogg.se/
Postat av: Sara & Tyra

Å din stackare!!!!! Som om det inte räcker med seminariet som det är.. usch vad jobbigt.. hoppas verkligen att allt löser sig till det bästa!!!

2009-05-29 @ 01:26:28
Postat av: malin

cool blogg.

2009-05-30 @ 22:51:17
URL: http://mmalino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0