Magsjukan?

Får för mig att magsjukan är på g här i huset. Jag kan ha fel men jag tror inte det. Jag har mått dåligt idag och magen har varit helt kass. Nu vaknar Alice och gråter som bara den. Hon tar sig i munnen och är ledsen. Vilket får mig att tro att hon mår illa. Hon är inte varm eller snorig. Jag kan ju inbilla mig såklart men jag brukar ha rätt när det gäller sånt här. Och med tanke på hur jag har mått idag. Hoppas det inte är magsjuka, hoppas lillan somnar om utan att behöva kräkas!

Hoppas, hoppas, hoppas!

Ingen magsjuka alls. Vet inte varför hon grät, men det gjorde hon flera ggr. Imorse när jag vaknade hade hon bajjat ner hela sängen. Det var skit överallt, täcket, kudden, väggen, gosedjure, spjälorna och för att inte tala om över hela hennes kropp. Bara att slänga in lillan i duschen och allt annat i tvättmaskinen. Nu är de på dagis de små och jag ska plugga. Har varit och tittat till de små katterna som jag vaktar. De fyra små sov så sött så och jag petade lite på dom för att se att dom rörde sig och det gjorde dom.

Nä plugga var det!

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Hur går det med A? Har du pratat med henne? Ska jag vara ärlig så orkar jag inte ringa. Hon drar ner mitt humör oxå, energitjuv....

2009-05-21 @ 09:50:00
URL: http://familjenbruce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0