Apan är hemma HALLÅ!

Vilken lugn helg! Herregud, men inga bråk denna helgen utan mest familjemys. I fredags hände nada vi var bara hemma hela dagen och hade det gott. Svärfar och svägerskan kom på en snabbvisit. Lördagen åkte vi och handlade sen hem och såg på lördagsfilmen mitt på dagen istället eftersom vädret var som det var. På kvällen blev Alice risig, syntes på henne att hon hade ont i kroppen. Hon gick böjd som en gammal gumma och sen var hon lite varm, fick en supp och en flaska välling sen sov hon. Iaf till klockan sex imorse då hon satte sig i sängen och skrek efter välling. Gick och skakade iordning en flaska men det dög inte åt fröken. När jag frågade om hon ville dricka vällingen och se på bompa i mamma och pappas säng så följde hon glatt med. Sen joinade storebror oss i sängen. Kim låg och sov och jag gjorde mitt bästa medans barnen såg bompa i två timmar. Jag gav upp sömnen eftersom det mest var röj i sängen och gick upp och fixade frukost.

Idag är Alice lite bättre men har fått en supp på dagen. Kim mår inte heller bra, jag och Felix känner inget alls. Men tillbaka till helgen jag har lagat mat, plockat disk, lagat mat och plockat disk. Vi har inte gjort annat än att äta mat och fikat känns det som. Knappt varit utanför dörren, lite deprimerande men lugnt har vi haft det, nåt annat kan jag inte påstå.

Vi såg på Nicke nyfiken här om dagen och nu går Alice runt och ropar på Nicke. Nicke, Nicke genom alla dörrar och fönster. Nu skrek hon nyss. Nicke nicke. Apan är hemma, hallå! Och Felix är världens gulligaste storebror. Han hade en pezgubbe med två pezgodisar kvar i och såg till att han och Alice fick en varsin. Han sa att han tänkte att istället för att ta två kan han ge Alice en så får de en varsin, underbara unge ♥

Snart ska Felix ta sin första dusch sen operationen, har inte velat plåga honom i onödan. Men såret är plastat så det ska gå bra. Sen ska vi lägga barn och se på Dexter som är mycket spännande just nu. Imorgon blir det plugg för hela slanten!


Felix är kock







Ja ni ser ju själv på bilderna hur slappt vi haft det i helgen!

Kommentarer
Postat av: Tina

Åh älskade barn! Jag vill ju egentligen inte ha några kids, men era tar jag mer än gärna <3

2009-11-15 @ 22:22:04
Postat av: Ida

Hallå där! :)



Ingen havandeskapspenning här inte, har ju ett kontorsjobb, så det är totalt uteslutet för mig! :S

Däremot har jag blivit sjukskriven på heltid från imorrn. Har ryggen som bråkar. Både foglossning och ryggbesvär i övrigt. Sover riktigt dåligt om nätterna och kan inte göra många knop innan det värker!

Menmen, skönt att få vila sig ett tag innan den lilla kikar ut! :)



Hur mår du och bebisen i magen?

Resten av familjen?

skönt att Felix operation gick bra, jobbigt att behöva gå igenom sånt med barnen egentligen!



Kram till er alla!!

2009-11-16 @ 15:19:24
URL: http://wiberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0