Bläk

Den här natten var ingen höjdare! Vi sov i vardagsrummet för första gången. Vi låg ovanpå luftrmadrassen på våra vanliga madrasser så man låg skönt, men inte gick det att somna för det. Slumrade endast kortare stunder. Vid tolv började Alice prata i sin säng. Lite bajs hörde jag henne säga. Misstänkte att det skulle vara bajskalaset Allan därinne. Hon tystnade fort och jag slumrade till. En timme senare vaknade jag av att hon återigen pratade om lite bajs och den här gången lät hon ledsen. Jag gick in till henne och fann henne stående i fotändan på sängen. Hon rapade och började ulka och jag hann lyfta ner henne så hon fick kräkas på golvet. Så det var bara att torka och klä av henne. Hon väckte Kim och satt i hans knä en stund. Vi lade henne i sängen igen och där låg hon och babblade och sjöng ett tag. Efter det slumrade jag till igen och vaknade när klockan ringde vid 5.30. Vid halv sju vaknade Alice igen och jag väckte Felix inför skolan. Då var hon varm så jag gav henne en alvedon. Men inga mer kräkningar (två inatt bara). Nu är frågan om det är magsjukan hon har. Man brukar ju inte ha feber då men det har Felix haft vid nåt tillfälle så man vet ju aldrig. Kan kanske vara vaccinet med. Hon vaccinerades i fredags så det kanske är en biverkning? Går ingen magsjuka på dagis heller vad dom vet.

Nu ligger hon och ser på Heffa. Fick locka med det när hon grät efter pappa och sa att han skulle komma hem igen. Lilla hjärtat idag är det bara du och jag. Kim var tvungen iväg eftersom han inte jobbat sen den 11:e november. Jag skulle behöva plugga massvis idag men det lär jag få stå över. Kanske kan få en stund till det ikväll.

Nu ska jag joina lillan i sängen. Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: maria blomqvist

hejsan tösa...

de kan mycket väl vara vccinet... man kan bli illa mående av de...

och de kommer efter ca 48 timmar biverkningen om de blir någon!

Så de e förmodligen de!

Allt bra annars!?

Kram på er

2009-11-23 @ 09:28:48
Postat av: Sara o Tyra

Visst var det vi som älgade förbi. Vi hade skitbråttom och jag såg dig som hastigast. Sa till Jimmy att jag måste ha verkat huur oartig som helst. Normalt hälsar jag naturligtvis!!=)

Vi hade fyra vagnar utanför kassan med hela köket, en gnällig tyra och mina föräldrar. Vi var tvugna att ösa in igen för att kolla en grej med diskho.



Krya på er så mkt. Så jobbigt när de små är dåliga.

Man såg föresten fina magen i farten;)



Må så gott!!

2009-11-24 @ 18:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0