En klar en kvar

Gick upp tidigt imorse och följde med Felix till skolan. Skolsköterskan var lite sen men sen när hon kom så var vi nummer fem i kön så det blev fort våran tur. Felix fick sitta i mitt knä och titta åt ett annat håll. Hon nöp till sen var det klart. Jag sa till Felix att det ar klart och han trodde knappt sina öron. Gick det så fort? Han var överlycklig. Sen åkte jag hemåt. Det dröjde inte många timmar förrens hans fröken ringde och sa att Felix kände sig hängig. Men han orkade åka bussen hem sa hon så jag gick och mötte honom. Vi kom hem och han ville ta feber och den låg på 39,2 så fort reagerade han. Han fick alvedon och sen blev det en film i soffan.

Kim är iväg till tandläkaren och ska hämta hem Alice på vägen hem. Blir en lugn kväll ikväll hoppas att Felix mår bra och Alice är på bra humör. Han var lite ledsen när han kom hem idag. Några av hans klasskompisar hade retat honom när han stod ute på gården och hackade tänder eftersom febern gjorde att han frös så. Sen hade de slagit honom med. Barn är allt grymma ibland och det gör ont i mammahjärtat att höra sånt här.

Nu är snäckan hemma! Telefon, middag och soffan står på tur.

Kommentarer
Postat av: Tina

Men vad fasiken säger du?? Slog dom honom?? Vilka jävla ungar!!! Helt oacceptabelt! Nu blev jag skitarg...

2009-11-19 @ 18:18:19
Postat av: maria blomqvist

ajajaj.... ska INTE slås!!!!! elaka ungjävlar (sorry brukar verkligen inte säga så om barn men när de slås och retas!!! då huger tom ja)

2009-11-20 @ 12:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0