Röj

Idag har vi röjt. Vi ska äntligen renovera i sovrummet. Vi har pratat om det i flera år men låtit det vara. Men så kom jag på att det är lika bra att vi gör det nu innan bebisen kommer. Eftersom det innefattar att vi ska sova i vardagsrummet ett par veckor så är det ju bäst att göra det nu. Lättare att bara vi sover där än att alla tre ska behöva sova där. Hur som helst jag har tömt mina två garderbober därinne och Kim har tagit bort allt annat och tömt stora skåpet. Sängen står kvar i natt men förmodligen ryker den imorgon. Det ska bli nytt golv, tak, lister och tapeter därinne. Jag har sagt att Kim får välja allt utom tapeterna, förhoppningsvis kommer vi överens, det brukar vi göra. Jag vet att jag vill ha en fondvägg och jag tror jag vet vilken tapet jag vill ha på den väggen. Kim kommer att ta bort väggen mellan vårat och Felix sovrum så vi får se hur bra han kommer att sova på nätterna. Kanske slutar med att han sover i vardagsrumet han med. Det är ju man börjar inse hur trångbodda vi är. Huset har alltid varit litet (så klart) men det blir mer påtagligt hela tiden. För litet för att jobba och bo i samtidigt som Kim säger. Och snart är vi ett rum kort. Vi borde köpa ett nytt, men jag älskar vårat lilla hus. Vi får bo trångt ett tag så får vi se vad som händer i framtiden helt enkelt.

Felix har spenderat dagen hos en kompis vilket passat oss alla bra då vi kanske inte varit de roligaste föräldrarna idag. Vi åkte och hämtade honom på eftermiddagen och blev kvar ett tag. Felix var hos våra kompisar och de har precis skaffat en till hund, en grand danois. Hon var jättefin såklart och stor och lugn såsom en grandis ska vara. Nån gång vill jag också ha en hund. Men man ska ju ha tid för dom med och det har vi inte som det är nu.

Såg på Robinson ikväll,  jag tror det är bättre i år. Det där träsket förra året var ju beyond worse om man säger så. Sen blev det några avsnitt Dexter, men jag somnar ju bara hela tiden *suck*.

Nu blir det sängen, kan tyvärr inte somna till Greys då tv:n är borta :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0