ÄNTLIGEN!

Ja en sten har lossnat från mitt hjärta. Äntligen kommer csn börja trilla in. Har inte fått ett öre sen i juli. Mina lärare har varit sega med att lämna in mina betyg så jag har inte fått studielån. Som tur var så har jag en väldigt snäll mamma som lånat ut pengar till mig i två månader men ändå. Fick besked idag om att jag får pengar, känns fantastiskt. Nu kan det bli jul och nu kan vi åka och hälsa på brorsan, hans tjej och lilla Emelie. Flickan är ju två månader redan och barnen har inte ens träffat henne än. Deras första kusin, hemskt ju. De kommer ner till jul men jag orkar inte vänta så länge ju!!

Idag har vi spenderat dagen med att fika ute i trädgården. Kim täckte över rosorna och jag och Felix krattade löv. Inte för att bli av med dom utan mest för att barnen skulle få hoppa i en lövhög. För det här med att kratta löv är i mina ögon helt useless. Alltså ska man slita och kratta ihop dom i omgångar, varför? Vi har inte krattat löv under våra sju år i huset. Utan låtit dom vara och sen tagit dom med gräsklipparen i början av våren. De förmultnar och är bra näring för gräsmattan. Enligt mig ett onödigt arbete. Men så är jag ju lat oxå :) Efter utearbetet så åkte vi ner till svärfar där vi fick mat. Barnen lekte och såg film och vi pratade lite.

På vägen hem åkte vi förbi pappas grav. Jag är i stort sett aldrig där. Men mamma är där oftare och hon gör fint  med blommor och lyktor. Det stod två lyktor, en krans och massa ljung. Jättefint var det! Älskade lilla pappa snart har du fyra barnbarn men bara ett du har träffat. Det är sorgligt när man tänker så. Du hade varit tokig i Alice och gett henne allt hon pekat på det vet jag så väl. Nära pappas grav ligger en av min närmaste väns föräldrar. Livet är orättvist och inget man bör ta för givet. Här om dagen dog en gravid kvinna i stan, inte ens fyrtio år gammal, vad jag fattade så dog hon i sömnen, fruktansvärt. Man bör ta vara på varje dag man får tillsammans med sina nära och kära.

Nu pussa Felix godnatt och sen blire film!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0