Helg

Idol är ett skitprogram och vi svenskar snaskar godis värst i världen. Jag säger ja till båda, jag trort! Idol är verkligen skit, men det är en skräckblandad förtjusning och jag kan inte riktigt hålla mig borta, eller jag kan allt men jag ser det ändå. Jag älskar Idol i början när det är audition, det är grejer det. Sen blir det tråkigt. Platta tråkiga artister är det också. För det mesta somnar jag i soffan mitt i programmet. Och grejen med att köra de sämsta låtarna igen är riktigt korkat. Håller med dig Alex! Vi svenskar är bra på att äta godis och jag är en av dom. Jisses inte bra alls det här! Äter oftast bara runt tio bitar/kväll men köper ju hem en massa, jäkligt onödigt. Ett tag köpte vi bara så vi hade under en kväll nu räcker det ju hela jävla veckan.

Idag har vi varit lediga hela familjen. Vi har handlat, lagat tacos och bara tagit det lugnt. Snart ska lillbrallan sova och sen blir det Barda i soffan med candy som vi säger här hemma. Säger vi godis är det kört då skriker Alice efter godis för det vet hon numera vad det är för nåt. Alice är förresten en riktigt sjusovare. Somnar runt sju på kvällen och sover till nio på morgonen, härligt. Man får passa på och njuta medans man kan.

Annars är det lugnt. Igår var det fest på dagis och barnen var utklädda och var med i NKP idag. Alice hade snott mössen från teatern. Lillan älskar verkligen möss och kramdjur rent allmänt. Hon är rolig, sjunger och babblar dagarna i ända. Lilla bajs (istället för lilla katt etc) varje gång hon bajsat, humor!

Annars blir jag bara tjockare för var dag som går. Men har inte ens gått upp 2 kg än, bra. Men eftersom jag hade så mkt från början så är det ju oftast så.







Kommentarer
Postat av: faster

Dina barn e vackrast i världen nu, och faster gillar idol oxå. Att du somnar beror på att lilla du e GRAVID!! aaa, eller hur?!?! kramar!!

2009-10-30 @ 20:52:50
Postat av: Tina

Åh vad fina dom är!!! Attans att jag inte köpte NKP idag, jag hoppades ju att de skulle vara där och göra ett reportage! Får be någon snäll kompis att spara ett ex till mig. Ha en riktigt god helg nu söta familjen. Kram!

2009-10-30 @ 22:01:08
Postat av: Sara & Tyra

Såg allt dina godbitar i tidningen=) vilken vecka är du i nu?

2009-11-01 @ 11:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0