No hunting for me

Idag är jag trött. Konstigt eftersom jag lade mig tidigt igår. Har med andra ord sovit mer än vanligt inatt. Men efter vilan på praktiken så var jag tvungen att lägga mig ner på soffan. Nickade till en kort stund. Tur att ingen såg mig då, så ska det ju inte gå till om man säger så. Men det är obotligt, jag är så trött! Jag somnar sittandes på stationen när jag väntar på att Kim ska hämta mig. Sittandes i ett fönster, som en annan alkis eller nåt. Jag kan verkligen konsten att somna överallt. Och jag har tyvärr aldrig liggvilan på praktiken, den skulle jag behöva.

Har just kommit hem från Felix fotbollsträning, stod i kylan i 1,5 timme och tittade på honom. Nu är jag kall, men det är skönt att vara hemma. Snart börjar tv:n, ikväll är det mycket på tellyn. Får nog skippa sista serien, den är slut runt halv tolv så länge orkar jag aldrig vara vaken.

Annars undrar om det bara är jag som inte hyllar den här jävla älgjakten? Vart jag än är så får jag höra om skiten. Ser bilder på Facebook, kan ju fan inte ens läsa lokalblaskan utan att se en stackars död älg på mittuppslaget! Ibland lider jag av att bo här i bonneland. Jag är ju inte van med såna här grejer och traditioner. Eller jag har aldrig accepterat dom. Inte bara jakt det finns mycket annat oxå som jag inte förstår mig på. Som tur är så har jag ingen pappa som jagat eller en karl som ska ut i skogen och skjuta älgar. Han tycker mer eller mindre som jag i den frågan. Och alla frågar och berättar om kvigan de jagat eller den lilla kalven som dom spårade och sköt när de separerade honom med mamman. Varför ska de ens skjuta för? Det är ju inte så att vi har ett överflöd på älgar direkt. Inte numera! Oskyldiga djur kan man skjuta, men dumma människor är det ingen som skjuter! Okej nu tog jag i, men jag hatar verkligen hela det här jaktkonceptet. Men gubbarna får ju leka lite, kul för dom. Hoppas de får köldskador där ute i naturen.........

Nu ska jag ta mitt bittra arsle och slå ner det i soffan. So long!

Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

Onda män (tror det heter så) går på tv4 fakta. Handlar om svin som begått brott. Jag brukar ofta hamna framför sånt där på discovery och såna kanaler. Älskar miami ink och kolla när de gör tatueringar=)

2009-10-13 @ 20:09:46
Postat av: Anneli

Nej, du är inte ensam om att ogilla jakt. Jag fullkomligt hatar all jakt, även fiske faktiskt!



kram

2009-10-14 @ 15:11:05
URL: http://mediamamman-anneli.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0