Vardagslyx

Man anpassar sig lätt efter nya situationer och ställer om sig därefter. Hur mycket jag än tyckte om att vara på praktiken så ljuger jag om jag säger att det inte är skönt att det är över. Jag är numera närmare min examen. Den här veckan ska spenderas hemma förutom en tripp till skolan för redovisning på onsdag. Idag vaknade jag inte av att någon klocka ringde, eller jag vaknade kanske av Kims men jag var nog redan vaken då. Började dagen med att se ett avsnitt 24 i sängen runt 6.30. Felix lekte och Alice låg och sov (från 18 igår till 7.30 idag). Samma sak igår kväll. Efter lunchen åkte vi iväg till ett par kompisar och spenderade eftermiddagen där. Väl hemma somnade jag på soffan under bompa och sen var jag vaken sent på kvällen och såg underbara Love actually. Och jag behövde inte stressa med matlådor och mackor utan jag bara släckte och gick jag lade mig.

Felix har höstlov och blir hemma med mig största delen av veckan. Alice skulle ha gått iväg till dagis eftersom jag ska göra ett stort skolarbete hela den här veckan. Men när hon vaknade var hon hes och slemmig (har varit snorig ett par dagar). Tog tempen på henne och den visade på 37.2 alltså en liten förhöjning så hon får vara hemma hon oxå. Ska övervaka och se vad det blir av detta. Jag kommer inte att få så mycket pluggande gjort med båda barnen hemma + minst en kompis till Felix som kommer sen. Men så är det ibland. Ingen panik, det får ta den tid det tar. Det är mysigt att få spendera dagen med barnen, underbara barnen ♥.

Om nån vecka ska jag påbörja mitt examensarbete så jag har fullt upp med andra ord. Men man ska inte klaga. Underbar sambo, underbara barn och en härlig graviditet (v.25 nu). Livet är härligt, det är bara att konstatera! Lucky me!


Gick in till lillan. Hon hade tappat tutten och stoppat in pekfingret istället. Samt i vanlig ordning klätt av sig


Idag är det inget stressande hos oss. Barnen tar det lugnt, bokstavligt talat




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0