A dream is a wish your heart makes!

Idag hade vi redovisning i skolan. Alla grupper fick redovisa filmerna som vi gjort. Alla var riktigt bra och alla var olika det var kul. Det var hemskt att höra och se sig själv, ser ut som ett mongo haha. En film berörde mig otroligt mycket. Efteråt skulle vi förmedla känslan vi fått och jag kunde inte prata. Som L sa att det tog ett tag innan man kunde andas igen efteråt. De hade gjort en film och motgångar i livet och den var väldigt personlig. Ena tjejen hade ett videoklipp på henne och hennes pappa när hon var liten och sen kom det en ambulans och så stod det "Vi kunde inte rädda livet på din pappa". De andras öden var hemska dom med såklart men just det här berörde så himla mycket. Kanske för att man känner igen sig. Jag har oxå förlorat min pappa och vet precis hur det känns. Så jäkla bra men så tung. Ja det var en givande dag.

Åkte hem och åt mat och hade fredagsmys med familjen. Hade köpt med mig lite godis hem, Felix åt så han fick ont i magen och Alice klämde i sig hon med. Hon har knappt ätit godis förut och skrek namnam högt varje gång hon fick en godis i munnen. Sen låg jag halvsovandes framför Idol och nu inväntar jag Dirty dancing.

Är fortfarande häpen över hur mycket folk kan klaga. Hur kan man dömma ut alla människor som är från samma stad och säga att alla därifrån är diviga och dumma i huvudet?? Är vi inte för gamla för sånt?? Jag trodde att man visste bättre i vuxen ålder. Och ska man bli lärare ska man ha respekt för andra människor och försöka att förtränga fördomar eller? Trött på att vara omgiven av iddisar helt klart. Nu är det VFU i 5 veckor, lovely!

Annars ser det ut att bli en lugn helg, Kim ska fixa med husvagnen och jag ska förbereda lite inför veckan och mysa med barnen. Nästa helg blir det mer socialt, då ska jag träffa Lilla sniglar gänget, underbart!

Får en del frågor om vilken vecka jag är i. Har ju inte skrivit nåt om det. Har ju funderat fram och tillbaka en hel del men nu tror jag att jag vet. Jag har precis gått in i vecka 17. För några dagar sen kände jag bebisen för första gången. Vet att jag skrivit att jag känt förut men det var inbillning eftersom jag fått för mig att jag var längre gången. Och var bara tarmrörelser eller nåt haha. Ska snart på UL och då vet jag mer exakt. Men tror att bebisen kommer i början av mars.

Nu ska jag sätta på en diskmaskin och ladda projektorn! Ha en trevlig helg nu alla läsare!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Låter spännande gumman! v17 redan!



Ha en trevlig VFU! lillplutt kommer nog hem i slutet på nästa vecka, eller i början på nästa ändå!



kram

2009-09-18 @ 22:42:13
URL: http://mediamamman-anneli.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0