Söndagkväll

Mjölk, mjölk, mjölk, mjölk, mjölk verkar vara det enda jag dricker numera. Dricker i runda slängar runt två liter per dag. Där har ni mina cravings. Varenda graviditet (ja det kan man säga tredje gången) så har jag druckit sjukt mycket mjölk. När Felix moderkaka kom ut så frågade barnmorskan mig om jag hade rökt under graviditeten. Jag som aldrig rökt en cigarett i hela mitt liv och undrade varför hon frågade det. Jo den var så kalkrik sa hon, kan tro att detta berodde på all den mjölk jag satt i mig.

Idag har vi bjudit mamma på mat, klyftpotatis, kött och kantarellsås och äppelpaj till efterrätt. I två timmar höll jag på men då räknar jag med tiden det tog att rensa svampen. På eftermiddagen gick vi ut och jag plockade vinbär eftersom jag tänker koka saft och Kim monterade ner poolen. Nu är Felix på väg i säng om han nånsin blir klar, han pratar lika mycket som sin mamma den där killen. Och sen ska han väga sig varje kväll 24,9 stod vågen på ikväll.

Igår var vi på Oxhälja och där köpte vi ett par foppatofflor till Felix. Det är hans första ska ni veta. Jag avskyr egentligen foppisar mest av den uppenbara anledningen (utseendet) och möjligen foppatrenden (jag är ofta fröken tvärtemot). Alla mina vänner säger att de är så bra för att barnen kan sätta på sig dom själva. Då brukar jag kontra med att mina barn minsann kan sätta på sig sina vanliga sandaler själv dom oxå. Jag har provat Sofias tofflor och insett att de är rätt bekväma men jag har ändock vägrat köpa hem. Men igår fick han ett par. Men till mitt försvar så är dom här tofflorna till skolan. Barnen ska ha inneskor eftersom golvet är kallt och ja man har väl det helt enkelt. Och sen så stod vi där på marknaden framför ett foppastånd och slog till. Jag är nöjd för Felix gillade dom och jag slipper se dom hemma. Kan inte bli bättre :)

Nu ska jag packa inför morgondagen, Felix ska ha skoljogg och jag och Kim ska ha smörgåsar och sånt. Sen blir det 24 som jag och Kimpa börjat se sen vi fick senaste säsongen i lådan. Men jag somnar alltid, helt jäkla omöjligt att vara vaken. Jag ska vara glad om jag klarar mig till klockan 18 utan att somna framför tv:n.

Ha det gott allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0