Dyrt matkonto

Kom nyss hem från stan. Har varit och handlat en jäkla massa mat. Det går åt kopiösa mängder här hemma. Speciellt när alla barn är hemma hela dagarna och det ska vara både lunch och middag på dagarna. Nu har ju Lukas börjat äta mat med. Jisses säger jag bara. Dags att köpa grosspack tror jag. Bara för att exemplifiera så kan jag säga 13 liter mjölk på en vecka, ett stort paket smör på 5-7 dagar, en saftflaska på 4 dagar och ett paket (stort) margarin en vecka. Och värre lär det bli när ungarna blir tonåringar haha.

Har nog inte mycket mer att säga om nånting. Kan konstatera att det är vidrigt med kattlådor. Har ju en inne nu för att Zarah aldrig går ut sen behöver ju bebisarna en med. Och hon kissar hur mycket som helst varje gång och det luktar och det grusar ner och dras med upp i sängen. Har köpt samma bra sand som vi hade förut. En vit kristallsand som suger upp kisset och som är nästan luktfri bara man byter ut den i tid. Intresseklubben antecknar va??

Nu sängen och serien för dagen!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Vi har euroshoppers kattsand, och den är suverän, och billig! Vi har två katter som går på lådan, och vi byter typ var 4:e dag, ibland ännu mer sällan! Visst kan det lukta när vi inte plockat upp bajset, men eller när det är dax att byta efter 4 dagar minst,.....helt suverän sand, rekomenderas varmt!

2010-08-03 @ 19:09:41
Postat av: Maria

Låter bra! Får kanske testa den. Det som är bra med den vi har är att den absorberar kisset och är nästintill luktfri den med. Har ni nån liknande? Vi kör den här crystal eller vad den heter.

2010-08-03 @ 19:20:46
Postat av: Anneli

Jo, den suger upp kisset rätt så bra faktiskt, och är näst intill luktfri den oxå, fram tills det är dax att byta. prova! Kan va värt ett försök iaf.

2010-08-04 @ 12:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0