I need that spark to get right back up

Då är ännu en helg till ända. Men det har vart en bra sån. Igår åkte jag och Kimpa till Karlstad och gick på bio. Såg på Inception och den var bra, men oj vad svårt det var att hålla sig vaken. Slumrade till ett par ggr. Jag funkar inte framför en film efter nio på kvällen så enkelt är det. Kim tyckte att det var meningslöst att gå på bio med mig, men jag missade nog allt som allt bara fem minuter (eller kanske något mer). När vi åkte hem så var det mörkt och sent och vi pratade om älgar och helt plötsligt så står det en stor jäkel i diket. Vågade knappt titta på honom men han var stor med stora horn sa Kim men som tur var så vände han på klacken när vi kom. På samma ställe small det med en älg för ett år sen, då var det en annan tjej i byn som körde på en och vi var tre bilar bakom. De är läskigt stora och jag vill inte ha en i min vindruta. Det var skönt att komma hemifrån och bara en sån sak som att åka bil utan massa barn och tjafs.

Idag var vi och handlade och fyllde på förråden lite, sen hem och lagade mat. Sen kom en gammal kompis förbi med hennes äldsta son. Vi pratade en massa medans barnen lekte. Vi har inte setts på flera år, typ tre så det var väldigt trevligt.

Annars är allt som vanligt. Känns som att jag blir knäpp här hemma. Jag får inte till det alls, tjafs och konflikter mest hela dagarna. Jag blir snart galen. Nej det här med att vara trebarnsmamma med två små kattungar i hemmet är ingen lätt kombo det är bara att konstatera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0