Just because you feel good

Igår var jag på fest hos min fina vän Jeanette. Vi grillade och drack goda drinkar och hade allmänt trevligt. Jag fick äntligen användning av min razz som jag gjorde drinkar av. Skitgott! Sen fick jag en stark piggelindrink av Freddieboy. Men det var lugnt ändå, ingen fylla och framförallt ingen bakfylla. Men lite trött är jag, det är bara att inse att man är gammal och ovan. Men det var mycket trevligt. Härligt att träffa tjejerna såklart. Fick frågan om jag fortfarande ammade min bebis. Två-tre ggr minst. Personen som frågade tyckte att det var väldigt konstigt att jag ammade så länge. Var inte helt beredd på den. Hade Lukas varit ett år eller äldre så visst. Men det rekomenderas ju att man ska amma fulltid i sex månader. Inte för att jag går efter det utan jag tycker bara att det är så smidigt att amma och så länge Lukas vill så. Nu äter han ju gröt till frukost och riktig lunch så han håller ju på att övergå till mat mer och mer. Fast nu har han tre tänder och i går började han bita mig så det är inte lika trevligt längre :) Ska kanske tilläggas att jag inte bryr mig om hur länge eller hur kort andra ammar eller om de gör det alls. Ska nog skriva ut det eftersom det här med amning är lite av en het potatis. Alla gör som dom vill.

Idag har det varit en slappisdag här hemma. Kimpa har hållit sig inne och umgåtts med oss hela dagen. Han tog dock en tripp till båten för att kolla så att den inte låg på botten av sjön. Nu på kvällen så åkte vi ut och käkade. Mamma var snäll och bjöd oss på käk.

Det är fullt ös på katterna med. Så jäkla söta! De hoppar, springer och busar. Idag vågade sig Cocos ut mer hon med. Den enda det är synd om är Fleeze som mer eller mindre flyttat ut till soffan på altanen. Zarah skyddar sina ungar lite väl mycket och är galen och jagar honom så han blir livrädd stackars kissen.


Flickorna lånar Mikas häst en stund


Cocos & Tyson

Nu blir det soffan och en påse yoghurt splash. De är gudomliga och jag är beroende. Ett tips är att ha dem i kylskåpet en stund så att de blir kalla och sega. Och prova en orange. A little piece of heaven!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0