En natt med mamma

Nu är jag hemma igen. Har haft ett bra dygn borta. Jag och mammi åkte till Töreboda för att gå ombord på Bellevue. Vissa incidenter gjorde att det var på kutthåret (som mamma sa) att vi hann med båten. Väl framme så var skepparen försenad så det visade sig vara lugnt.



Vi stod längst bak i kön och fick platser där man inte såg ut. Men vi fick en soffa där Lukas kunde ligga och leka med sina saker. Vi fick lunch på båten och när jag bad om vegetariskt (som var beställt) så frågade de om jag åt fisk. Big no, men efter att ha ätit lite av deras mat kom de med en stor tallrik med en massa mat och grönsaker till mig. Man kan nog säga att jag drog vinstlotten där i matsalen. Gav Lukas mat och sen lade vi honom i vagnen där han somnade.



Vid Lyrestad kom oxen Sixten och drog båten (eller ja han gick med ett slappt rep och efteråt fick han bullar).





När vi kom till Sjötorp fick vi vårat rum. Det var fräscht, nyrenoverat och fräsch toalett med dusch. För att inte tala om köket i huset brevid där Lukas fick sin mat, helt nyrenoverat och fint.



På kvällen gick vi iväg till Kajutan där vi skulle få äta middag. Vi fick välja på kycklingfilé annars fick man lägga pengar emellan. Jag valde vegetariskt och fick frågan om jag ät fisk även denna gång. De fixade ihop en sallad som var nätt men naggande god. Tog en pannacotta till efterrätt och den smakade fint den med.



Lukas var glad under hela vistelsen



Sen begav vi oss till rummet och jag lade Lukas för kvällen och sen läste vi en varsin tidning och käkade massa godis i sängen. Snubben som satt i kassan där jag handlade hade ett särgeten beteende. Iaf om man tänker på att han jobbar inom serviceyrket och borde le mot sina kunder. Han suckade och satte händerna framför ansiktet och såg ut att bara vilja försvinna. Och så hade han sparat sin lillfingernagel så den va säkert 1-2 cm lång. Det hela var lite lustigt men när jag tänker efter så hade han kanske haft en riktigt dålig dag och var frånvarande. För han kunde inte säga summan på det jag handlat, han sa fel flera ggr. Stackarn.

Imorse var det frukostbuffé sen gick mammsen på museét medans jag var kvar i rummet. Lukas skulle baja och var ledsen och jag lade honom i sängen för att byta hans blöja och samtidigt som jag torkade poop så försökte jag trösta honom. När jag lugnat honom och satt på en ny blöja känner jag att det känns konstigt under foten. Då har jag tappat en bajkorv som jag trampat runt i. Skit längst ner på brallorna och på strumporna, trevligt värre haha. Fick låna en kjol av mamma och sen åkte vi hem.

Har vi fått höra att Lukas är en väldigt snäll bebis då tror ni?? Ja så där en 30-40 ggr av olika människor. Snäll bebis är samma sak som en tyst bebis. Och i så fall är han världens snällaste. Sa inte ett pip på båten inte ens när han var hungrig eller trött. Han låg och flirtade och flinade åt alla och var i centrum under hela båtturen. Han är helt fantastisk och så lätt att ta hand om. Nu är han och jag hemma själva. Han sover och jag sitter här. När Kimpa kommer hem så ska vi åka och hämta barnen. Först ska vi gå på Karlsson och sen får vi middag hemma hos svärmor. Vi fick erbjudande om att ha kidsen kvar där en natt till och funderade på att nappa på det eftersom de aldrig är borta annars. Men både jag och Kimpa längtar efter dom. Så vi hämtar hem dom. Imorgon är Kim borta hela dagen så då är det tillbaka till verkligheten som gäller :) Sen jag kom hem har jag verklogen varit en slappis. Ostbågar till lunch, bara en sån sak. Skäms på mig, tur att detta händer så sällan som det gör.

Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Mmm det var Kappahl...:-(

2010-08-07 @ 20:22:38
URL: http://frokenmli.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0