God Jul!

Som kund på Maxi så fick man en gåva varje vecka i tre veckor. Denna veckas gåva var en liten After eight. En farbror var inne i affären och gick fram till kassörskan och påtalade att han var där för att hämta sin gåva.

-Men den finns ingenstans, den är ju slut!
-Ja men då får du ta en stor då istället (med stor glädje)
-Nej men nu får jag tårar i ögonen!

Här har ni anledningen till att jag föredrar Maxi framför Soop. Tror ni detta någonsin skulle hända på Soop?? Nej inte jag heller. Att jag nu är smått bitter över att vi lämnade våran gåvolapp hemma är en annan femma. Men vi har två stora boxar hemma så vi lär överleva vi oxå :)

Har haft en bra eftermiddag hos Tina. Åkte dit med en present eftersom hon fyllt år och hon bjöd på en massa fika. Barnen tog över konversationen som alltid annars när vi träffar Tina. Dom älskar henne. Vet ni vad? Det gör vi med!

Alice skrek halvt ihjäl sig vid läggning. Händer aldrig annars, hon är alltid med på noterna, aldrig problem att få henne i säng. Efteråt spelade vi ett parti Yatzy med Felix. Sen slog vi in de sista julklapparna framför tv:n, valde dock bort Uppesittarkvällen (kollade då och då). Det är mys och stämning men ingen höjdare ändå. Kimpa vill ha mer action när han tittar.

Önskar alla mina fina bloggläsare en riktigt God Jul! ♥






Lyssnar engagerat på Felix


Lukas fick oxå smaka


Kommentarer
Postat av: Tina

Och jag älskar er, otroligt mycket!

Det var så roligt att ha er här, och tusen tack för den fina presenten <3



God Jul på er finaste familjen!

2010-12-24 @ 09:29:29
Postat av: Sara

Jag är en riktig maxi-nörd jag också!!! Hatar att handla på coop och dessutom är allting dyrare.. pappa och mamma brukar försöka handla på maxi eftersom dom är här så ofta men ibland måste det ju bli inköp i krillehöla också och då bruakr dom ta coop..när man jämför är dom banne mig dyrare på allt..

God fortsättning och ha det underbart

2010-12-25 @ 17:43:53
Postat av: Maria

Tina: <3



Sara: Ja visst är det så! Dyrare och surare personal (gäller givetvis inte alla utan mest de gamla rävarna men det drar ner hela butiken).

2010-12-26 @ 18:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0