Ingen gran i detta hus

En dag utan spyor, det är en stor dag det ska ni veta! Jag och Kim har känt oss skruttiga men är inte sjuka som tur är. Kimpa har varit och handlat lite och skulle försöka få tag på en gran. Det gick så där kan jag säga, eller inte alls är väl en bättre benämning. Granarna på Ikea var lite för dyra tyckte han. 500 spänn skulle de ha för en ädelgran. Så han åkte till Soop och där såg de förjävliga ut sa han. Det var han inte ensam om att tycka. Det var en kvinna där som tittade ett bra tag. Sen tog försäljaren upp två granar och visade för Kimpa. Då kom kvinnan och pratade med Kim.

-Det var inte lätt det där ser jag. Är ju som att välja mellan pest eller kolera.

Det här är så jävla roligt. Jag har småskrattat åt detta hela kvällen. Kim har beskrivit spetälska grannar med korta och glesa pinnar. Så någon gran blev det inte, till Felix stora besvikelse. Eftersom han inte är smittfri än så tar vi med honom imorgon och köper en. Kim pratar oroväckande mycket om plastgran. Svärfar hade erbjudit oss att ta hans. No way in hell. Snällt av svärfar men här kommer det inte in nån plastgran inte så länge jag lever!

Alice var gullig och sa "Jag hjärtar honom" till lillbror förut. Mammas hjärta smälte och en minut senare gick hon och slog på Fleeze. Det är synd att hon inte är gullig jämt :)

Nu blire film sen sänga!

Kommentarer
Postat av: Jenny

"spetälska grannar med korta och glesa pinnar" haha haha :D

2010-12-20 @ 21:50:00
Postat av: Linda

haha.. Ja jag var oxå en tur till coop för o se på granarna.. o det var inga skönheter som stod där kan jag säga =)-- //Lail

2010-12-21 @ 11:39:59
Postat av: Maria

Jenny: Haha ja men de såg verkligen ut så :)



Lail: Haha nej de var inte så fagra nej. Men JAG hittade en som var helt okej. Fick duga helt enkelt. Hittade du nån?

2010-12-21 @ 15:20:05
Postat av: Anonym

Nej!! Har ej köpt nån än! Men vi skall försöka oss på det imorgon, de säljer ju granar vid ett hus i vårt kvarter med så vi tänkte kolla där med! men som sagt nån Walt disney gran lär det väl ej bli det här året.

2010-12-22 @ 08:22:09
Postat av: Maria

Aha, ja kolla där med. Lika bra att spana på flera ställen. Haha nej nån Walt Disney gran blir det inte här heller. Men förhoppningsvis fin ändå..



Ses snart?!

2010-12-22 @ 15:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0