Compact living

Då kanske en uppdatering kan vara på sin plats. Här hemma är det byggarbetsplats once more. Kim har att syssla med. Jag tar hand om hus och hem och kids, ja typ som vanligt med andra ord. Igår kallade vi in en barnvakt på kvällen för att åka och handla mat. Vi trodde vi skulle hinna hem till barnens läggning men det gjorde vi inte. Blev smått kaos här eftersom Alice krånglade och vägrade kvällskissa (i ett par dagar har hon endast kissat morgon på hela dagen). och Lukas grät en massa. Detta resulterade i att Lukas fick Alice vällingflaska istället för sin egen. Hon har lactulos i sin så det var mindre bra. Imorse vaknade Lukas runt fem och jag skulle gå och värma hans välling och möts av en vidrig doft. Alice skrek samtidigt så vi tog en varsin jag och Kim. Jag drog nitlotten för det var bajs överallt i Lukas säng. Och på hela pojken såklart. Gick nästan åt ett paket våtservetter. Eftersom vi eldar så gick det inte att bada honom heller. Pannan var endast 30 grader. Lade honom i sängen igen (nybäddad såklart) han fick välling men kunde inte somna om pga hostan. Han fick komma till våran säng. Där röjde han runt en lång stund och både jag och Kim övervägde att gå upp. Men då däckade han vid våra fötter så jag lade honom mellan oss och sen låg vi och grisade till nio. Klockan tio åkte Felix till ishallen med en kompis.

Var ute med Alice en sväng. Men det är inte helt lätt, hon kan inte gå på bakgården eftersom det är för mycket snö. Drog henne några varv på boben dock. Annars har det varit en mycket lugn dag. Jag mår inte helt bra. Allmän sjukdomskänsla, ont i hals och näsa men inget värre. Går nog över när jag får sova lite. Lukas är riktigt snorig och hostar som bara den.

Imorgon är det nyår. Vi har inga planer alls. Ska äta gott med barnen på kvällen annars blir det lugnt. Jag och en kompis försökte att styra upp en fest men se den gubben gick inte. Men det gör mig inget att bara sitta hemma. Men däremot skulle jag gärna dricka lite vin med mina fina snart. Hör ni det tjejer!!??


Alice däckade i pappas knä


Lilltrollet


Pappa poppar musik i vardagsrummet och dans pågår




Alice hjälper pappa. Och ja vi är nog galna som byter bort parketten.


Kommentarer
Postat av: Anneli

Tycker inte att ni är tokiga som byter bort parketten, inte när ni har småbarn i huset + katter. Ni gör helt rätt. Gott nytt år på er!

2010-12-30 @ 22:21:12
Postat av: Emelie

Tack! <3

2010-12-30 @ 22:25:54
URL: http://frokenmli.blogspot.com
Postat av: Tina

Dricka vin ja! Det måste vi faktiskt göra snart =)

Kram

2010-12-31 @ 11:30:05
Postat av: Maria

Anneli: Nej den var vattenskadad på två ställen också. Gott nytt år på er med!



Emelie: <3



Tina: Ja för fan, det måste vi! Dags att styra upp. Har några förslag, ska snart delge dig.

2010-12-31 @ 13:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0