Ännu en bra natt

Ännu en härlig natt här hemma. Lade Lukas klockan nio igår och han sov till fem imorse, fantastiskt! Men jag antar att det snart ändrar på sig. Jag gick upp med Felix imorse och sen kom Alice upp som snart ska till dagis. Ska gå med henne dit idag tänkte jag. Måste ut och få lite luft. Kim och Lukas ligger fortfarande och sover, lillkillen ligger på pappas bröst och har det gott. Fick tom se en film helt själv igår. When a man loves a woman, lipade mig igenom halva filmen. Jag gillar den, men jisses va sentimental den är.

Man är oslyldig till motsatsen bevisas eller hur? Igår insåg vi alla att Fleeze minsann sköter sina toalettbestyr utomhus men att Zarah däremot inte gör detsamma. Hon gick in och kissade i våran säng igår när Lukas låg där och sov. Inatt vaknade jag av att hon skrapade på dörren så jag sprang upp och satte ut henne på uppfarten så hon fick kissa. Kim gjorde samma sak igår kväll och kom och skrattade och sa att hon hade hållt sig rejält för korven hon fick ut var stor som bara den (bajs e kul va?). Nej då men nu vet vi vem den skyldige är och då kan man passa på henne lite mer.

Idag blir det en lugn dag. Tänkte att vi skulle åka hem till mamma och fika och hålla henne sällskap en stund. Felix är i skolan och Alice ska snart till dagis så då blir det lugnt ett par timmar.

Ha en bra dag och tack för alla fina kommentarer som ni skiriver. Riktigt roligt att ni kommenterar! Tack ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0