Magsjuka

Ingen bebis idag heller. Fick faktiskt känningar igår kväll och tänkte att det kanske kunde leda vidare men det avtog. Och tur var väl det. För Alice fick magsjuka inatt eller sent i går kväll. Vaknade och gnällde några gånger och sen kräktes hon över halva golvet. Men det blev bara en gång som tur var men jag låg vaken halva natten och lyssnade efter henne. Idag har hon varit skruttig, vill inte ha mat och ska ha napp och kanin hela tiden. Så det var tur att det inte blev nån bebis.

Kimpa mådde dåligt och kom hem tidigt från jobbet. Så vi har haft en lugn dag hela familjen och det har varit skönt. Tog en promenad till affären och köpte hem semlor, annars hur lugnt som helst. Ny kamera har Kim köpt oss med :)

Nu sover lillan och jag ska bänka mig framför Let´s dance! Ha en trevlig helg!

Nu kräks Alice igen! Har hört att det kan ta omtag, men natten efter det har jag aldrig varit med om förut. Hoppas att det räcker nu och att vi andra klarar oss. Har molande värk så jag lägger mig och hoppas att det går över. Har ingen lust att åka till bb när barnen är magsjuka. Felix sover med en hink i sängen. Han ville det ifall han skulle åka på skiten.


Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

Håller tummar och tår för att det inte blir magsjuka mitt i alltihop utan att ni får åka i väg o känna er "lugna" när bebisen ska komma!!

2010-02-13 @ 14:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0