Verkligheten smyger sig på

Smekmånaden verkar vara över här hemma. Lukas har varit väldigt lätt att ta hand om. Han sover fortfarande åtta timmar i sträck på nätterna innan han vaknar och ska ha mat. Han är nöjd i stort sett jämt ovh har än så länge inte haft nån magknip (lätthanterlig bebis med andra ord). Idag har han behövt äta mer för att somna gott. Det är ju nu han ska suga allt vad han orkar i ett par veckor för att få den mängd mat han behöver. och nattmatningen idag har varit allt annat än skoj. Tog mig närmare fem timmar innan han slocknade nyss! Det är ju så man blir knäpp. Men bara att mata på, inget annat att göra.

Har förövrigt haft en bra dag. Felix har haft en kompis här hela dagen och när han åkte hem åkte vi in och handlade. De två små sov i bilen så jag och Felix gick själva in på godislagret och Maxi (kim körde bil med de små, de var inte ensamna). På Maxi skulle Felix handla lego som han länge spanat in. Han får ju veckopeng varje vecka och hade nu råd med en sak därinne. Han har kalkylerat och planerat detta ett tag nu och var överlycklig när vi kom ut ur affären. Kim hade köpt pizza och sallad när vi handlat klart så det åkte vi hem och förtärde. Sen låg jag på sängen och sen blev det Let´s dance och Solsidan, underbart!

Annars är det lugnt, dagarna knallar på. Idag slängde Alice ut min amningstutte genom kattluckan, ja allt är som sig bör som ni hör! Gårdagen var inte helt kul, var hemma hos mamma och åt semlor som vi gjort själva annars hände inget som är värt att nämnas.

Imorgon ska Felix på barnkalas annars blir det lugnt och en touch av schlager på kvällen. Fullt ös medvetslös, eller inte! :)

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: charlie

solsidan är underbart får väl ladda hem dock för här va det os

2010-02-26 @ 23:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0