En vanlig söndag

Nu återgår snart allt till det vanliga och det är skönt tycker jag. Felix har en veckas lov kvar men ska vara på fritids ett par dagar till veckan. Han slutar snart på fritids och vill passa på att vara där så mycket han kan. Jag ska passa på att plugga så mycket jag bara kan i veckan.

Idag har Kimpa köpt tak och sen tog vi en tur till pulkabacken. Felix och hans kompis gick dit först och vi gick efter så Alice oxå skulle få åka. Först tyckte hon det var lite läskigt men Kim åkte med henne hela tiden och tillslut sa hon igen hela tiden. Sen gick vi hem och åt middag och nu äntligen ligger barnen. Alice har börjat krångla lite på kvällarna, hon vill inte gärna sova men idag var hon trött och villig. Kan bero på att hon var vaken ett par timmar i natt. Men det är bara att vara bestämd mot henne. Hon får gnälla en stund sen går det över när hon inser att hon inte har nåt för att hon gnäller. Testing, testing, testing hela dagarna här hemma. Idag fick vi ta striden med Felix istället. Är det inte den ena så är det den andra, det slår aldrig fel. Han skulle inte duscha och ställde till en mindre scen. Men nu är han duschad och ligger i sängen. Jag ska avnjuta en kvällsmat, bädda en stund eftersom barnen haft disco i vardagsrummet. De älskar att dansa och sätta på discolampan och det är ju bra att högtalatsystemet kommer till användning. Så länge barnen har kul!

Har insett att Alice skulle behöva ha en helt ny garderob. De flesta av hennes kläder är för små. Hon behöver 98/104 nu, 92 har verkligen gjort sitt. Mammas lilla trollunge. Jag har förresten klippt hennes hår, blev bra för att vara mitt verk. Jag tog håret och Kim tog luggen på henne. Det behövdes verkligen. Nästa gång får vi besöka en frisör. Ja Alice hon är allt en liten donna och med sin söta lilla röst och sina vackra långa ögonfransar så är hon svår att motstå. Mamma fislortar, vad gjorde jag utan er? Och snart kommer nummer tre. Är i v 35 nu och det går fort nu på slutet alltså.

Nej nu blir det kvällsmat, bäddning och Greys!

Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

hjälp, det går GALET snabbt!!! Jag minns när jag var inne och kikade efter uppdateringar när Alice skulle födas och nu följer man ytterligare en bebis=) Har du nån känsla för vad som ska kika ut då=)

2010-01-05 @ 19:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0