:)

Idag har vi haft svärfamiljen här en stor del av dagen. Så jag har städat och bakat en del. Mycket mer än så har det inte hänt här på Bläckhornet. Svärmor hade med sig en hackman till oss snäll som hon är! Sen betalade hon Alice säng som vi köpte igår. På tal om sängen. Hon somnade minsann igår trots allt. Efter att ha fått en flaska välling vid åtta så gav hon upp och somnade. Vaknade dock vid två på natten och vrålade och sen så kom hon uppstudsandes vid sex imorse. Men hon låg mellan oss och såg på morgontv så ingen var tvungen att hoppa ur sängen som tur var. Idag ville hon att Kim skulle läsa sagan en gång till men lade sig och somnade som hon skulle. Hon har varit sliten idag trots att hon sov middag i våran säng i närmare två timmar.

Veckan som kommer blir mer eller mindre fullspäckad. Möte på måndag, ultraljud på tisdag, träff med tjejerna i Karlstad på onsdag. Och på fredag är det examen som gäller. Känns lite knepigt eftersom jag förberett mig dåligt. Har ju några rester jag ska ta mig an i vår men jag ska ju ändå gå på ceremonin. Man får ha med sig anhöriga men jag går nog dit själv. Kim får inte ledigt och mamma har jag inte sagt till trots att hon sa till mig att be henne ta ledigt om jag ville ha med henne. Sen skulle jag ju ha fest från början men beslöt mig för att dra lite på den, skjuta upp den på framtiden. Vill ha mer tid att planera och mer pengar till mat och sprit och sånt. Känns som fel läge att planera en fest just nu. Men lite firande hade ju varit najs, men alla verkar vara luspanka just nu. Och förra året var Aula Magna så fullt så folk fick sitta i trapporna om nu alla ens kom in i lokalen. Klarar mig utan de anhöriga en dag som denna. Firad blir man ju ändå och jag lägger inte så mycket vikt på det här. Ska ju inte ens ut och jobba på ett tag. Känner till fyra-fem härliga tjejer som går ut med mig nu annars känner jag inte en kotte kanske därför man känner som man gör oxå. Hade varit ett annat läge om jag gått ut samtidigt som mina förra klasskamrater. Och finklädd och snygg är man inte heller, tjock och glad om man hittar nåt som passar på kroppen haha. Nej då det blir nog trevligt :)

Nu ska jag få ordning på kranen och se om jag hittar nåt att glo på innan jag somnar.




Kommentarer
Postat av: Emelie

Snart klar :) Grattis och Lycka till!

Kram Emelie

2010-01-18 @ 06:50:24
URL: http://frokenmli.blogspot.com
Postat av: Anneli

Grattis i förskott! Jag hadde nog tagit examen nu jag med.....om jag fortsatt läsa. När är du hemma på fredag? Kanske kan komma över en sväng...beror lite på när gubben slutar....och jag kommer nog själv...behöver vara lite "ledig" från Lucas. Går det bra? kram

2010-01-18 @ 08:00:44
Postat av: Maria

Emelie: Tack så mycket! Känns bra att snart ha detta ur världen.



Anneli: Tack så mycket vännen! Jag vet faktiskt inte, men jag tror inte det tar så lång tid i Karlstad. Du är mer än välkommen vet du! Jag kan höra av mig när jag vet när jag lämnar K-stad :)

2010-01-18 @ 09:37:18
Postat av: Anneli

Det blir bra det. Jag är hemma hela dan...

2010-01-18 @ 21:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0