Jidder

Igår var det dags för examen. Åkte till stan och tog en lunch med Charlie och hennes mamma sen skyndade jag mig iväg till BM. Sen till bussen för att åka till Karlstad för att möta upp Jennie, Ida och Therse och gå till George för ett glas vin. Sen blev vi hämtade av Therese kille som körde oss till skolan. Där blev vi inplacerade i kö av en sur tant som petade på oss och skrek att vi skulle stå 30 stycken i varje kö. Tillsist kom vi in men vi fick inte plats på scenen utan vi var två rader som blev sittandes. Så vi kände oss inte riktigt med i firandet men förövrigt gjorde det ingenting. Hade nog blivit trött i ryggen där framme. Fick mitt kuvert och smet sen iväg till bussen. I stan mötte Kim och barnen upp mig och sen åkte vi och åt ute tillsammans. Däckade efter Let´s dance och vaknade av att Alice skrek ett par ggr. Andra gången fick hon komma och sova i våran säng då var klockan mellan fyra och fem. Och lillan somnade mellan oss och sov där tills det var morgon. Har aldrig hänt förut. Hon har aldrig sovit i våran säng, inte sen hon var fem månader eller så. Så det var mysigt. Men jag blev lite risig inatt. Ont i halsen och förkyld. Så näsans täppthet har bytits ut mot snor (intresseklubben antecknar antar jag).

Idag har jag bakat bullar med Felix, gjort djungeldipp och grönsaksstavar som pojken tjatat om ett tag. Sen gick vi ut och åkte pulka jag och barnen. På kvällen nu blev det tacos till Felix, eller båda barnens stora glädje. Man kan lätt fylla ut en dag med enbart hushållsarbete när man är en familj, nemas problemas!

Nu är det bompa och sen blir det dippning och sen ska Alice sova. Hon har inte sovit middag så vi hoppas på en tidig kväll. Hon lägger sig jämt vid sju och då börjar min kväll. Jag vet att jag är egoistisk men utan kvällarna vad vore jag då??




Kommentarer
Postat av: charlie

vad är djungeldipp? :)

2010-01-24 @ 18:31:22
Postat av: Maria

En dipp som Felix sett på bolibompawebben där han surfar runt. Det var ingen höjdare direkt, men pojken var nöjd.

2010-01-24 @ 18:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0