Life´s like a roller coaster you just gotta ride it

Jag sover inte så bra på nätterna som ni vet. Natten till igår sov jag som en gudinna. Tror inte ens att jag vaknade en gång. Inatt vaknade jag kanske tio ggr och fick gå upp och spraya och snyta och diverse annat. Har en riktig slemhosta med, låter som jag åkt på nån luftrörskatarr eller nåt. Var uppe vid halv fem och då låg Felix vaken i sitt rum och lyssnade på skiva. Så när klockan ringde imorse så visste jag att både han och jag skulle få svårt att ta oss upp. Kim erbjöd sig att ta Felix så jag kunde lägga mig igen. Men då hör vi hur lillan är vaken och pratar inne på sitt rum. Så jag sa att där rök mina chanser att lägga mig igen. Kim kontrar med "Men det där är ju bara ren och skär lycka". Och han har så rätt och jag kände det jag med när jag öppnade dörren att det är det verkligen. Varje morgon när man öppnar hennes dörr så möts man av jordens största leende och en liten hes röst som säger "God morgon". Sen börjar hon prata om sina djur som ska lokaliseras och bäras ut. Och ja det är ren och skär lycka det är det verkligen. En stund senare får hon tag i en av mina sminkpennor och målar om i badrummet men det är en annan historia. Hon är våran lilla Emil och vi är tokiga i henne. Det är vi givetvis i Felix med, underbara små barn!

Alice fick tidig frukost tillsammans med storebror och sen blev det en morgondusch. Efteråt fick hon se på Heffa och mysa lite så här på morgonkvisten. Sen blir det dagis för hennes del och en powernap för min del. Kim kommer hem med pizza efter jobbet och det är vi glada för. Har ingen matlagningsinspiration what so ever numera. Och Kim har inte mycket till matlust så nu får vi ta nåt som alla äter. Sen ska han iväg på bio ikväll med några kompisar och jag blev tillfrågad om jag skulle med. Men jag passade eftersom jag trodde att mamma hade dans. Det visade sig att dansen var igår istället, lite segt. Man får ju passa på att komma ut lite nu medans man kan. Men jag ska ju iväg på fredag och träffa tjejerna sen ser jag hellre Snabba cash om några dagar.

Skulle vilja rekomendera en film till er som inte sett den. The holiday med Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet och Jack Black. Har ni inte sett den so please do! Den är underbar och Jude är så läcker så man nästan trillar av pinnen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0