Lugnt

Idag har jag varit hemma med en förstoppad liten kille. Det började igår och han var väldigt ledsen. Sen vaknade han klockan två på natten och var på toan och så fortsatte det resten av natten. Runt 4.30 tröttnade han och satte sig vid datorn. Så jag ringde till hans fröken och sa att han inte kunde komma till skolan idag. Han kunde inte ens sitta ner stackaren och hade hemska kramper. Skulle aldrig ha funkat i skolan. Vid 12 på dagen ropade han på mig och det var en lycklig kille jag hittade inne på toan. Sen dess har han varit Felix igen. Hans mage har ju funkat bra ett tag nu men man får vara försiktig med vad man ger honom.

Så vi har haft mys hela dagen men jag har hunnit med att plugga lite ändå. Nu på kvällen åt vi soppa och vitlöksbröd. Ja så roliga dagar har vi här hemma haha. Det är lugna gatan helt klart.

Nu ska jag lägga trötta barn. Alice skippade middagsovningen på dagis och Felix har ju varit uppe halva natten så förhoppningsvis somnar de gott. Sen blir det Grey´s och Dexter om jag får som jag vill :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0