Sunday bloody sunday

Igår ringde klockan runt sex och då gick jag upp och åkte till skolan. Kallt som satan var det och det kändes som om jag skulle frysa pupporna av mig. Dom är känsliga nu när man är gravid märker jag, men är det 20 minus så fryser man å andra sidan om varenda lem. När jag kom till skolan så mötte jag upp Helen, mycket trevligt! Det var som sagt återträff med sommarkursen och man skulle redovisa sitt arbete man gjort. Jag hade hoppats på att återse massa härliga människor. Men vi var bara 6 stycken som kom, trist men det var kul att träffa dom som kom.

Efter redovisningen åkte jag hem till Krillebop. Ringde hem till Charlie och frågade om jag fick komma över med pizza och det fick jag såklart så jag köpte med mig två pizzor och gick in i värmen. Mycket trevligt, har bara varit där en gång sen lillkillen föddes så det var på tiden att jag hittade dit igen. Sen kom Kimpa och barnen och hämtade mig och vi åkte hem och åt kvällsmat och lade barn. Sen blev det soffläge med godis och krokar, Robinson, Dexter och Band of brothers. Om man summerar gårdagen så var det en väldigt bra dag helt klart. Hade dock väldigt ont, alltid är det nåt :) Satt ner hela dagen igår och mitt bäcken tar verkligen styrk av det och magen med. Varje gång jag reser mig upp så känns det som att bebisen ska komma ut. Men det är ju så här det ska vara sista tiden så jag ska absolut inte klaga. Och det är full rulle i magen igen, bebisen sparkar, knuffas och har sig mest hela tiden. Och hans dygnsrytm är inte helt rolig. Så där har vi att jobba på när han tittar ut sen.

Idag blir det lugnt, sista dagen innan allt återgår till det vanliga. Imorgon ska Felix upp 6.30 igen och åka till skolan. Kim jobbar med rummet och jag ska plocka tvätt, laga mat och städa lite. Med andra ord: Det är verkligen söndag idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0