ZZZ

Vi är på väg mot skillda sovrum jag och min man. Det är sorgligt! Nej då skämt åsido, men jag tor inte att han skulle ha något emot det just nu. Jag snarkar som ett godståg har jag förstått. Tjock, gravid, täppt näsa, sovandes på en madrass med luft kan det bli annat? Nu är det dessutom så att jag somnar före honom på kvällarna. Annars är det tvärtom. Iof brukar jag lägga mig tidigare och då är det kört för honom sen. Det första han sa till mig i morse var att igår somnade han med en kudde på huvudet. Han hoppas att det här ska gå över när bebisen tittat ut och det får vi hoppas. Jag lider med honom, för jag snarkar högt som attan. Min kropp jobbar hårt nu och tanken på att jag kan dö i sömnen känns inte helt främmande!

Och vilken morgon vi haft! Studsade upp runt halv sju snåret och väckte Felix och ställde mig och kokade pasta till Kims matlåda (han har inte tid att äta ute och hade gammal pyttipanna att ha med, inget alternativ enligt mig). Mat ska smaka annars kan det kvitta. Alice vaknade och ropade och kom upp och skulle ha frukost hon med. Felix skulle ha med sig sin hjälm till skolan så Kim fick skruva och hålla på med den en massa. När han äntligen kommit iväg och jag skickat in Felix på toan för att borsta kom jag på att han var för sent ute. Planen är att han ska gå hemifrån 7.15 för att hinna med bussen, nu var klockan just det och pojken var fortfarande inne på toan. Jag sprang in och sa att tänderna fick vi minsann strunta i. Han blev ledsen och stressad och jag lugnade honom och sa att jag ringer till fritids och ber dom hålla kvar bussen ifall det behövs. Men ringde jag fritids? Nej jag ringde och väckte en stackars Gun som lät både förvirrad och rädd. Fick be så mycket om ursäkt och ringa igen så det löste sig. Ibland får jag en disconnect och jag är inte att lita på i stressiga situationer, fixar inte riktigt sånt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska lillan till dagis. I eftermiddag ska vi kolla på tapeter jag och Kim om allt går som det ska med barnvakten. Kollade en snabbis igår med men shit vad svårt det är! Får väl se om vi lyckas få med oss några rullar hem eller inte. Det är iaf tanken så Kim kan tapetsera i helgen.


Kommentarer
Postat av: Jeanette

hi hi vilken härlig morgon :-) stackars Gun bara... kramar

2010-01-14 @ 08:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0