It takes some getting used to

Nu är fyra underbara veckor till ända. Kims semester är slut och imorgon ska han börja jobba igen. Men sommaren är inte slut för det utan snarare för att det helt plötsligt över en natt blivit höst ute. Och nej jag vill inte vara negativ men jag tror inte att det blir lika fint som det varit förut. Ett sånt högtrtyck lär vi får vänta på. Men jag hoppas på massvis med sol, det är underbart med sommar. Nu är det 12 grader och regn ute, i poolen är det 14 grader *yeay*

Ikväll ska vi se snabba cash och käka ostbågar eftersom det är sista kvällen. Alice sover sen en halvtimme och Felix ska sova om nån timme och sen är det lugnt. Kimpa sätter igång en brasa i öppna spisen. Vi eldade inte där under hela vintern men nu mitt i sommaren, yes!

Felix och hans kompis har varit ute och cyklat hela dagen i spöregnet och det fullkomligt dröp om dem sist de kom in. De åker halva Bäckislava runt och vi vet inte exakt var de befinner sig och det är helt sjukt och ovant. Det är ju så här det ska vara det förstår jag. Men shit vad ovan jag är. Jag är verkligen en rookie. De cyklar själva ner till affären och köper glass. Han är så stor och han kan så mycket. Igår hade han en kompis här och de satt och läste hela meningar som "jag ställde in den i garderoben" utan minsta problem. Och Felix räknar och kan plussa hundratal och tiotal och ental blandat. Vad ska han göra nästa år i skolan? Alla är ju på olika nivå. Läraryrket är inte bara det om man säger så. Men jag tror att han kommer ha ett bra år, han får en mkt bra lärare det vet jag.

Nu ska jag fixa kvällskäk, lägga barn och se på film. Och glömma vilken dålig mamma jag varit idag. Film största delen av dagen. Jag vägrar gå ut i detta skitväder. Igår var vi i skogen med mamma och plockade bär och lekte, igår var en bättre dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0