Tripping

I tisdags tog vi en tripp med husvagnen. Åkte upp till Rottneros park och strosade runt. Otroligt vackert och mycket för barnen att leka med. Blev lite panik där en sväng när Kimpa tappade bort husvagnsnycklarna. Han hade lekt och åkt kana med Alice och då hade dom ramlat ur fickan. Han gick och letade men hittade dem inte. Jag förstod att felix skulle gråta floder om vi skulle behöva åka hem. Så jag gick ett varv jag med och en kille som såg att jag letade berättade att han sett nycklarna uppe på piratbåten och vad lycklig jag blev. Sprang dit och såg dem där uppe och bad en snäll tjej att kasta ner dom till mig. Ungarna blev lika lyckliga som jag sen. Träffade oxå en gammal klasskompis som visade sig vara gravid, kul!
















Glömde badkläder när vi gick in i parken men det går ju att bada ändå :)





På kvällen åkte vi till en camping där vi tog in. Och det var en riktig bonkacamping. Herrgud säger jag bara, sopor, brädor överallt. Stod att det fanns kajakuthyrning och nere vid nån pöl med massa sly och gammal isolering låg det två stackars kajaker. Men vi hade gott sällskap av våra vänner. På kvällen när barnen somnat satt vi ute och pratade och hade trevligt.

Dagen efter begav vi oss till Mariebergsskogen.












Våran lilla solstråle

Nu är vi hemma igen. Det har varit en trevlig tur. Mysigt med husvagn, vi lagade mat och åt därinne för första gången, mys! Zarah är nöjd att ha oss tillbaka och kattungarna har vuxit en del. De kommer att bli så fina. En är silver och det ser ut som att de kommer att bli lite långhåriga. Idag är Kimpa iväg och fixar med båten så det blie en riktig slappisdag här hemma.

Vill berätta om en incident som inträffade igår. Var på Maxi i Karlstad för att handla lite lunch. Kimpa var ivöäg och hämtade en sak och Akice började springa iväg. Och hon springer fort när hon väl sätter fart och jag fick ta vagnen och springa efter henne. Sen rymde hon igen och då tog jag flickan och satte henne i vagnen. Då blev hon naturligtvis förbannad och skrek som om hon hade kniven i sig och så höll det på. Folk tittade och så, men det äör jag van med. Tog med mig Alice ut för att gå till bilen. Då kommer det fram en kärring som säger "Jag tycker synd om din mamma" "Om jag var som henne så skulle du aldrig få följa med till en affär" "Usch, usch usch". Alice förstod att kvinnan kände avsmak för henne och började gråta litegrann. Det är jobbigt med Alice och folk tycker så mycket. Men att komma fram och säga usch till ett litet barn så gör man bara inte.

Nu ska jag knåpa ihop lite lunch här till mina fisar.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Så säger man inte - Jävla kärring, det är en sak att tänka det men går inte fram och säger en sån sak! Verkar mysigt att åka iväg på en liten tripp så där :-)

2010-07-08 @ 17:35:06
URL: http://Frokenmli.blogspot.com
Postat av: Maria

Nej eller hur? Det gör man inte! Tänka kan man göra men att uscha ett litet barn som man inte känner, illa. Ja det var väldigt mysigt faktiskt. Hoppas allt är bra med er!

2010-07-10 @ 10:02:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0