Bitterfittan har talat

Jag borde verkligen inte blogga nu. Man ska inte blogga arg, precis som att man ska aldrig handla hungrig. Men som alla vet så gör man ju det ändå. Fast egentligen är jag inte arg, nej det är jag faktiskt inte. Besviken är mer ordet som passar in på mig just nu. Alltid är det samma sak. Jag kanske är extra känslig jag vet inte. Men jag tycker inte att man ska behandla folk hur som helst. Bäst är att inte bry sig jag vet det, önskar bara att jag hade en off knapp.

Ikväll har jag bakat inför dopet. Jag har aldrig misslyckats med mockarutor förut men självklart gjorde jag det idag. Vad är oddsen? Skitsamma dom blev helt okej och jag hinner inte baka nya. Har en massa andra saker att baka om man säger så. Fast jag behöver inte ta i för det kommer nog inte så mycket folk. Jag och Kim har en hel del släkt speciellt han men dom bjuder vi inte av uppenbara anledningar. Jag sållade även bland vännerna den här gången och bjöd enbart de närmaste. Men en del ska bort och så där. Sen finns det dom som inte vet hur man OSAr. Alla är vi olika men jag kan tycka att man kan se till att meddela sig om man ska komma eller inte. Eller det kanske är för mycket begärt i dagens samhälle? Eller är man möjligtvis överöst med inbjudningar? Nej det tror inte jag heller. Är man kanske för upptagen med sig själv? Ja det tror jag är närmare sanningen. Jag är en bitterfitta det är jag väl medveten om. Bitter is my middle name and it suits me quite well!

Kommer antagligen lösenskydda bloggen från och med nästa vecka. Vill ni fortsätta läsa så maila mig på [email protected] eller kommentera här eller hör av er på ett eller annat sätt. Bara för att jag inte känner dig som läser så innebär inte det att du inte får lösen, absolut inte. Hör bara av er!


Kommentarer
Postat av: Ida

Jag vill jättegärna fortsätta läsa din blogg för jag tycker att du skriver riktigt bra, oavsett vilket humör du är på när du skriver! Sen tycker jag det är så kul att se hur era barn växer och så! Hoppas ni får ett riktigt mysigt dop vännen, jag tror att moccarutorna kommer att uppskattas! Kram

2010-06-15 @ 21:19:24
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: charlie

vet precis vad du pratar om man får väl tänka som så att det är deras förlust å du behöver inte bjuda dom igen å heller ska inget förväntas av dig om du blir bjuden fast man vill ju inte vara lika illa där

förståss..det är svårt å synd.

man vet ju i sånna situationer vilka som är guld värda å vilka som man kanske borde lägga mindre energi på? men som sagt va inte arg, se det som deras förlust

2010-06-15 @ 22:03:24
Postat av: Marie

Håller helt med dig vännen! Så svårt är det inte att meddela om man kommer eller inte. Jag vill gärna fortsätta läsa din blogg. Jag gillar att följa dig och din underbara familj. Kram!

2010-06-16 @ 08:57:31
URL: http://majjsan87.blogg.se/
Postat av: Maria

Ida: Klart du ska få fortsätta läsa! Tack så mycket för dina fina ord! Du är snäll och rar du!



Charlie: Ja jag vet du har fullkomligt rätt i det du skriver. Jag vet att du oxå blivit besviken många ggr när du ordnat tillställningar. Absolut det här är ett bra sätt att se vem som betyder mest.



Marie: Ja eller hur? Tack så mycket för dina fina ord. Klart du ska fortsätta läsa. Ska skicka lösen till dig snart. Hoppas allt är bra med er! Och lilla Selma, hon växer så det knakar tänker jag!?

2010-06-16 @ 14:10:40
Postat av: Sandra

Finns alldeles för många människor som inte förtjänar att man blir besviken och arg på dem. Men man blir det ändå. Och när någon bjuder en på olika tillställningar så ska man höra av sig vare sig man kommer eller inte, det är vanligt sunt förnuft tycker jag. Tråkigt med folk som inte gör det, men det finns många dessvärre :(.

Fortsätter gärna läsa din blogg, du skriver jätte bra och det är roligt att följa vad som händer dig och din familj, det är en oerhörd värme i det du skriver.

Kramiz

2010-06-16 @ 16:23:53
Postat av: Emelie

Hej Maria!

Jag fortsätter gärna att läsa din blogg om jag får!

2010-06-16 @ 18:27:39
URL: http://Frokenmli.blogspot.com
Postat av: Maria H

Hello!!



Tycker din blogg är underbar! Du sriver verkligen från hjärtat!!

Vill gärna fortsätta läsa den om jag får förståss!!!

Kram

2010-06-16 @ 20:20:11
Postat av: Maria

Sandra: Du har så rätt i det du skriver och det känns skönt att höra att ni är flera som håller med mig om att det är dålig stil att inte tacka ja eller nej till ett dop. Och tack så hemskt mycket för att du tycker om att läsa det jag skriver. Verkligen kul att höra! Tack!



Emelie: Klart du får!



Maria: Tack så mycket! Vad glad jag blir av att läsa din kommentar. Klart du ska fortsätta läsa.

2010-06-17 @ 09:25:25
Postat av: Bea O

Hej Maria! Trots att det var så längesedan sist som vi sågs så tycker jag om att läsa din blogg, var och varannan dag faktiskt ^^ Jag hoppas att jag får chansen att följa din familjs äventyr även i framtiden. KRAM

2010-06-18 @ 05:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0