En bra dag

Idag har barnen varit på utflykt med dagis. Och jag har haft besök av Linda, Albin och Charlie. Mycket angenämt! Linda kom med en massa presenter till Lukas, rara fina Linda. Och rara fina Charlie med. Två av mina absoluta favoriter ♥ Vi babblade och fikade ute i trädgården. Jag fick springa en del efter Alice i vanlig ordning. Kim kom hem och genomsköt henne genom att hoppa över häcken. Hon är snabb flickan!

Jag och tjejerna grovplanerade lite inför sommaren som nu är här. Vi är fast beslutade för att umgås en del. Det behöver inte vara krångligt, en massa planerade eller speciellt dyrt. Huvudsaken är ju att man ses och det ska vi absolut göra!

Vill ge en stor eloge till min fantastiska man. Han kom hem tidigare från jobbet och efter en snabbfika så satte han igång att trimma och klippa gräs och han håller fortfarande på. Vad gjorde vi utan dig älskling!?

Nu ska jag gå upp på vinden och leta reda på dopklänningen. I sista stund jag vet, men sån är jag. Får endast saker gjorda om jag känner piskan!





Hittade klänningen efter lång tids letande. Den låg överst i Alice garderob. Synd att jag inte visste det innan jag rev ut alla barnkläder på vinden. Tre barn och sju år gör att det finns mucho clothes där. Men nu är den funnen och det är huvudsaken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0