Idioter

Ännu en dag som har nått sitt slut. Bara kvällen kvar, iof så är kvällen det bästa på hela dagen om jag får säga det själv. Då får man spotifya sig utan att någon stör, eller sitta under en filt och titta på en film. Och då har man haft en härlig dag med kidsen och är i behov av lite lugn och ro. Började dagen med att försöka lura min man. Alice vaknade och ropade från sitt rum. Hon kan inte få upp sin dörr själv utan väntar på att vi ska komma och släppa ut henne. Först ropade hon kom och öppna sen sa hon det finns bajs. Kim sover ju ofta som en gris och är omedveten om vad som sker omkring honom. Så jag försökte och sa till honom att Alice ville ut, hon är vaken sa jag. Tyvärr gick inte den gubben utan Kim sa att hon pratat bajs. Jag gav mig och han frågade om jag medvetet väckt honom och försökt få iväg honom, hell yeah! Kan man så ska man! Jag offrade mig på den blöjan för i hennes fall gör man vågen när det äntligen kommer bajs.

Annars har det varit en lugn dag. Fikade hos grannarna, åt mat på altanen, hade mamma på besök och tog ett dopp i poolen. Är fortfarande frusen, det blåste ju helvetiskt ute.

Mammas bil är på verkstaden. Inget konstigt med det men sättet det hände är värre. Vi skulle åka och bada här om dagen, tror det var i söndags. Mamma skulle med och hon skulle åka i egen bil. Efter att ha väntat på henne så dyker hon upp och säger att hennes bil har stannat på gatan. Dagen efter bogserar Kimpa in den på lagning. Först tror mekanikern att tändstiften behöver bytas men senare så visar det sig att det är vatten i tanken. Det är nu som det blir knepigt. Mamma hade dåligt med bensin i bilen den här dagen då vi skulle åka och bada och hällde i bensinen från dunken hemma. Nu visar det sig att det var vatten i den dunken. Då har nåt tjuvaktig jäkel snott mammas bensin men samtidigt bemödat sig med att hälla i vatten efteråt. Så nu är både hennes gräsklippare och bil sönder. Vem fan gör så?? Nog för att jag kan förstå att man snor bensin, men där räcker det. Att hälla dit vatten istället så jäkla dumt. Som när man var liten och snodde sprit från mamma och pappa och bemödade sig med att hälla dit vatten så att det inte skulle märkas. Mamma hade gärna bjudit på bensinen men att få saker förstörda är ju jävligt trist. Massa onödiga pengar som försvinner. Idioter finns det gott om!

Vi har bott i vårat hus i åtta år nu. Känns som ett halvt liv ♥ Nu blire film i soffan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0