Semester

Haft ännu en underbar dag med familjen. Kim har semester och livet leker. Vädret kunde inte ha varit bättre. Vi har inte varit på stranden än, men ett par dagar till och sen är det nog behaglig temp i vattnet. Vi har dock badat i poolen där i var det 22-23 grader. Alice var modig nog och gick själv i poolen, med kuddarna på sig så kan hon bada riktigt bra själv. Vattnet går till halsen på henne. Felix kompis kom över och så badade vi allihop. Vattenkrig hade vi med. Sprutade på varandra med vattenleksaker och med händerna. Kim sprang och hoppade över kanten och slängde sig i, det gillade killarna.

På förmiddagen var vi i stan och handlade medans Felix lekte hemma hos en kompis. Var på Jysk och köpte tyg till dynorna i husvagnen. Var inte helt kul att gå där med lillan men men så är det ju alltid när hon är med. Sen åkte vi till svärfar och lånade symaskinen. Imorgon ska det tydligen bli dåligt väder så då stannar vi inne och städar och syr. Jag städar och Kim syr, men det var väl ingen annan som trodde nåt annat? :)

Sätter in en bild på kattbebisarna. Det går förövrigt bra med dom. Zarah finner sig i lådan men tycker att det är väldigt varmt. Hon har gjort ifrån sig på lådan och äter redigt med mat. Hon flåsar en del och det oroar mig men hon verkar må bra. Tror att bebisarna är två hanar men är inte helt säker. Inatt vaknade jag av att en av dom pep och det visade sig att han vandrat ut ur lådan och pep förgäves utanför. Zarah låg och diade den andra så jag fick bära tillbaka honom till mamma. Sen idag så lade hon sig på dom i lådan så dom pep. Det är inte lätt att vara förstagångsmamma :)

Nu ska jag gå och hämta in min man från husvagnen. Dags att sluta arbeta nu. Han tar det dock relativt lugnt på semstern. Men han anser att det är bra om man hinner med en sak per dag, alltså nåt som ska göras typ som att gräva bort en buske eller så. Första dagen gjorde han tre ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0