En helg i skogen

Felix slutade skolan i fredags och sen dess har det gått i ett så jag har inte hunnit uppdarera här. Har inte surfat heller för den delen. I fredags åkte vi upp till kyrkan och tittade på barnen när dom sjöng. Givetvis fick jag hålla tillbaka tårarna. Och givetvis fick Kim ta med Alice och gå ut ur kyrkan. Dom var så fina där dom stod och sjöng. Efteråt kramade jag om Felix fröken och tackade henne för det här året. Hon ska sluta och börja jobba i stan istället. Detta var mycket känslosamt för henne och jag fick hålla tillbaka tårarna jag med. Efteråt knallade vi ner till Prästgården och fikade i gröngräset. Hem och åt lite och jag hann tom sova middag på soffan. Det händer inte så ofta som tur är.


Dåligt kort jag vet, men Felix står längst fram i mitten i turkost linne


Ett sista farväl av fröken

På kvällen åkte vi ner till Hult där vi grillade och spelade Brännfotboll med Felix klass. En mycket lyckad tillställning. Är glad att vi har A som mamma i klassen. Hon är en riktig eldsjäl och en glad och härlig människa. En sån engagerad mamma behövs i varje klass.







På lördagen krokade vi på husvagnen och åkte till svärfar i skogen och där stannade vi till söndagkväll. På kvällen drog vi ett avsnitt Rome.





Idag har jag kompisens barn här, de leker tillsammans med Felix. Veckan handlar om att baka inför dopet på lördag. Ska baka allt själv, men tror att jag beställer tårtorna. Hinner inte att fixa dom oxå.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0