Varning för bildregn

Nu är vi hemma igen. Kom ju tillslut iväg på det där lägret i Däldenäs. Tog vagnen och åkte ner i går när Kimpa kom hem från jobbet. De flesta barn badade när vi kom ner och Alice kutade ner till stranden och ut i vattnet. Så det var bara för mig att knalla efter. Gick ut så vattnet kom en bra bit upp på låren. Vattnet var kallt men inte så benen domnade, men jag hade inte velat doppa hela kroppen i sjön om man säger så. På kvällen spelade dom brännboll och sen grillade vi. Jag sprang mest runt efter Alice. Vid ett tillfälle hann hon runt ett hörn sen när jag kom dit hade hon klättrat upp för trappor och in i ett rum och in i nåns säng. Felix var så upphettsad över att vi hade vagnen med sig så han ville gå och lägga sig tidigt. Allice tyckte inte likadant utan ville ut till de andra barnen som badade och lekte till sena kvällen. Efter lite chips, yoghurt och gnäll så somnade hon. Lukas somnade på en gång. Första natten i vagnen var mycket mysig. Jag vaknade dock och var så hungrig att jag var tvungen att äta en smörgås för att kunna somna om. Sen krånglade halsen väldigt mycket. Men det var en positiv upplevelse. Imorse vaknade vi och åt frukost ute i det gröna. Sen lekte barnen innan Felix började skolan. De har två friluftsdagar där nere och har olika stationer som det går runt på i olika grupper. Men idag ville han inte mer. Han var så sliten så han ville bara leka, bada eller gå och sova. Det sliter hårt på barnen därnere, speciellt när det är så varmt. Men det var en trevlig tripp.

Nu är jag trött. Barnen sover och Kimpa är hos svärfar och fixar med båten. Alltid är det nåt. Imorgon ska vi ha barnkalas innan dess ska vi handla, städa och jag ska baka tre sockerkakor till. Har bakat en ikväll. Ska ju ge till skolan inför Visnumskilsdagen. Får nog baka en till ikväll innan jag går och lägger mig.

Sätter in lite bilder från lägret.














































Kommentarer
Postat av: Jeanette

Härligt härligt :-)

jättefina bilder....

kramar

2010-06-04 @ 22:07:44
Postat av: Sara & Tyra

Vågat att doppa sig när det är såhär kallt!! =) Härliga bilder!

2010-06-05 @ 08:35:35
Postat av: charlie

stackars felix som fryser så. det är för kallt än :P

som vanligt härliga bilder. är det du som brukar fotografera eller är det Kim? å lillen bara växer... kram!

2010-06-05 @ 10:45:48
Postat av: Maria

Tack så mycket! Tycker oxå att bilderna är härliga. Det är nåt speciellt med början av sommaren.



Charlie: Tack! Ja det var för kallt, jag var i en bit jag med, inte fullt så kallt som jag trodde men kallt nog. Det är för det mesta jag som fotograferar men Kim gör det bättre. Det ser man tydligt på badbilderna som han tagit, jag har fotat resten.

2010-06-06 @ 11:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0