Det rullar på

Nu är det kväll igen och jag ska snart gå och lägga mig. Jag älskar att sova! Jag älskar min nya säng. Jag ser fram emot att gå och lägga mig varje kväll bara för att jag har en underbar säng att sova i. Jag har en säng! Underbart! Efter fyra månader på madrasser så har jag en riktig säng! Nu vet ni det och nu kan vi (jag) släppa det ämnet.

Här hemma rullar det på i ett jäkla tempo. Min underbara lilla son är så vaken och med redan. Han är ju tre veckor idag och han spanar och spejar och lyssnar. Väntar på att han ska börja le. Han äter kortare stunder på kvällen nu, inte flera timmar längre utan däckar efter drygt en timmes kvällsmål och sover sen mellan sex och åtta timmar innan han äter en gång på morgonen sen. Han älskar att sova i vagnen och sover runt fyra timmar varje gång vi varit ute och gått.

Har haft Alice hemma idag och vi har myst och jag har klippt hennes lugg. Blev lite snett men det får duga. Hon har vält ner Felix sänghimmel idag annars har det varit lugnt. Felix har varit i skolan och sen spenderade han eftermiddagen hon en kompis. Har känt mig lite sliten idag, har haft ont i huvudet och halsen så jag lade mig och vilade förut när Alice såg på film och Lukas sov i vagnen. Underbart skönt! Trodde först att jag skulle bli sjuk, men jag tror inte att det blir värre än så här som tur är.

Eftersom jag kvällsammar i soffan har jag börjat se mer på tv. Jag har fastnat för halv åtta hos mig. Det är ju riktigt kul att titta på. Men man blir hungrig på kuppen. Kim har spenderat de sista kvällarna på taket för att få ordning på parabolen men det verkar som att grannens björkar är i vägen. Så idag fick han åka till Karlstad igen och shoppa och krångla. Förhoppningsvis funkar den imorgon eller om några dagar åtminstonde.

Skickade förresten iväg ett sms till min kompis som är känd som egobritta. Ni vet hon som inte ens visste vad Alice hette och som alltid bara pratar om sig själv. Jag ville veta hur dom hade det och skrev att jag tänkte på henne. Fick ett långt svar om hur jäkligt allt var och sen vi kan höras när jag mår bättre. Tack för den! Jag har precis blivit trebarnsmamma men det har hon ingen som helst aning om. Och så länge hon inte frågar hur jag har det så lär hon inte få reda på det heller. Skulle vara kul att chocka henne med det haha. Jaja spelar ingen roll men nog har man bättre vänner än henne och tur är väl det!

Nu ska jag gå och sova. I´m loving it!




Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!

Hemma hos oss tittas det också på "halv åtta hos mig" det är ju jättebra! Så kul att se "ickekändisar" laga mat i deras egna hem och få hem helt främmande gäster, idéen är ju kul!!

(Sådana där egotrippade människor klarar man sig verkligen utan) ;-)

Ha det bra!!

2010-03-09 @ 09:58:25
URL: http://annaochlivet.blogspot.com/
Postat av: Etta

asgrym blogg!

Kolla in min?(:

2010-03-09 @ 19:55:47
URL: http://ettass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0