In the crack of dawn

Sitter och väntar på att Kimpa ska bli klar i duschen så jag kan gå in och bli lite fräsch jag med. Så gott det går iaf :) Idag ska vi hem till svärmor och äta mat. Hon fyller år till veckan men är borta då så vi får fira henne idag istället. Ska bli skönt att komma hemifrån en sväng och att äta nån annans än min egen mat. Bara att komma hemifrån är en höjdpunkt nu när man är mammaledig.

Annars har vi haft en lugn helg. Igår var vi ute på promenad och hämtade upp mamma längs vägen. Hon gör stora framsteg och kan gå korta sträckor och köra bil nu. Igår kväll såg vi Dumpad i sovrummet. Underbart med en tv som man kan pausa och spela in olika saker samtidigt med. Man blir nog lätt bortskämd. Barnen har mer eller mindre tagit över vardagsrummet. Bara projektorn därinne som gör att man vill se tv där. Kanske ska göra ett sovrum av det så har vi löst boendefrågan sen?

Annars har vi det bra men vi sover som krattor. Vet inte vad som hänt med barnen men de vaknar i ottan numera. Alice kom upp innan fem imorse. Och Lukas hade ont i magen i natt och sov i våran säng och kråglade en del. Felix vaknar oxå tidigt numera. Kommer upp runt sex han med. Ofta är det på helgerna som de vaknar tidigt. Riktigt tråkigt faktiskt, att sova är ju underbart.

Annars sitter jag en del och planerar semestern inför sommaren. Svårt att boka något dock eftersom vi inte vet när Kimpa får semester än. Vi har väl siktet inställt på Legoland men får se vad det blir.

Lukas har börjat att le. Men han gör det bara när han själv vill. I natt när jag tog upp honom så log han två ggr när han hörde mig prata, men nu i dagsljus var han inte lika sugen på att kröka på munnen. Däremot log han mot mig en gång igår och sen ler han mot katten har mamma sett. Har tagit en massa kort på mobilen som ska ladda in i datorn snart så ni får se hur han ser ut nu.

5 minuter senare:

Bilder från mobilen















Kommentarer
Postat av: Maria Hven

Sicket gosetroll!!!



Hoppas allt är bra med Er!



Kraam

2010-03-21 @ 15:49:20
Postat av: Jeanette

så söt han är...:-) lovely

kan du inte sätta upp bilder på sängen osv....?

2010-03-22 @ 08:43:31
Postat av: Tina

Oj vad fin han är eran lilleman!

Saknar er nu!

2010-03-22 @ 10:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0