SATC

Ikväll är det dags för roligheter. Ska på bio med tjejerna! Naturligtvis så ska vi se SATC, föreslog att vi skulle gå och ta en pizza eller annan mat och ett glas vin innan. Själv tänker jag mig nog en sallad och en cider. Har inte druckit cider på hur länge som helst så bara en sån sak. Ska bli underbart kul!

Idag har jag alla barnen hemma eftersom Felix är ledig från skolan. Har spenderat dagen med att tvätta och hänga in tvätt. Jag har ett väldigt dåligt system här hemma. Istället för att tvätta och tumla eller hänga en tvätt för att sen vika in den i garderoberna så tar jag massvis åt gången. Jag tvättar 5-6 maskiner och låter de ligga i Ikeapåsar inne i tvättstugan för att sen varje vecka köra ett race och hänga in. Det här blir ohållbart efter ett tag. Speciellt nu sista veckorna då har jag bara stängt dörren till tvättstugan eftersom jag inte orkat ta tag i eländet. Ja jag är oerhört lat ibland. Nu har jag iaf tvättat ikapp och ska ta en maskin per dag istället. Så säger jag iof varje vecka, får väl se hur länge det håller i sig.


Så här såg det ut idag och då hade jag sen även fyra maskiner som väntade på att bli tvättade. Mycket tvätt blir det!

Alice är numera rätt så sliten av sig och somnar ofta på soffan. Och ja kladdat ner den har hon oxå gjort.


Idag sov hon middag i tre timmar. Från att ha skippat middagssovningen till detta. Men å andra sidan så suddar hon fortfarande om nätterna. Inatt vaknade jag klockan två av att hon hade bajsat, sånt blir man ju trött av. Förlåt för allt orelevant svammel, nämnde jag att jag är mammaledig? ;)

Felix har just nu en kompis här och de spelar friskt på hans stereo. Han är så nöjd och jag inser snabbt att vi måste köpa lite fler skivor åt pojken.





Nu brinner det i knutarna. Måste sätta igång här hemma så jag hinner med allt innan jag åker. Lite smink t.ex skulle ju inte skada om man säger så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0